Galatasaray'da Ruben Vargas gelişmesi! Teknik direktörü açıkladı...

13.09.2024 - 17:32 | Son Güncellenme: 13.09.2024 - 17:40

Türkiye'de transferin son gününü hareketli geçiren Galatasaray'da gündemdeki isimlerden Ruben Vargas için Augsburg teknik direktörü Jess Thorup açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Ruben Vargas gelişmesi! Teknik direktörü açıkladı...

AJANSSPOR - HABER

Transferin son gününde atağa kalkan Galatasaray, Rolland Sallai'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Öte yandan Sarı-Kırmızılıların gündemindeki bir diğer isim olan Ruben Vargas için yeni bir gelişme yaşandı.

İstanbul'a geliyor

Sports Digitale'de yer alan habere göre; Galatasaray, Bundesliga takımlarından Freiburg'un formasını giyen Rollanda Sallai ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. Macar sağ kanat oyuncusunun bu akşam 19:50'de İstanbul'a geleceği aktarıldı.

Teknik direktörü açıkladı

Galatasaray'ın transfer hedeflerinden biri olduğu kaydedilen Augsburg forması giyen Ruben Vargas için ise Alman ekibini teknik direktörü Jess Thourp'tan açıklama geldi.

Ruben Vargas açıklaması

Jess Thourp, 26 yaşındaki sol kanat oyuncusunun transfer iddiaları hakkında şunları söyledi: "Ruben Vargas, pazar günkü St. Pauli maçında bizimle olacak. Vargas ile konuştum, Augsburg'un başarısı için çalışmaya odaklanmış durumda. Kalacak olması bizi mutlu etti."

Sözleşmesi ve piyasa değeri

Augsburg ile olan sözleşmesi gelecek yıl sona erecek olan Ruben Vargas'ın Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 9 milyon Euro seviyesinde.

Augsburg karnesi

Alman ekibiyle geçtiğimiz sezon 32 maça çıkan Vargas, 4 gol ve 4 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler