Galatasaray'da seks partisinde yeni isimler ortaya çıktı!

İsa Kethüda
16.04.2021 - 12:18 | Son Güncellenme: 16.04.2021 - 12:27

Süper Lig ekibi Galatasaray'da Ryan Donk'un dışında Ömer Bayram ve Ryan Babel'in de seks partisine katıldığı ve zaman zaman bazı oyuncuların da arkadaşlarına eşlik ettiği öğrenildi. İşte detaylar...

Galatasaray'da seks partisinde yeni isimler ortaya çıktı!

Galatasaray'da Ömer Bayram ve Hollandalı oyuncu Ryan Babel'in de seks partisinde yer aldığı ve zaman zaman bazı oyuncuların da arkadaşlarına eşlik ettiği iddia edildi. 

Skorer'de yer alan habere göre; Mustafa Cengiz'in Ryan Donk için söylediği sözler Türkiye'de ve Avrupa'da manşetlere taşındı. Bu partilerde sadece Ryan Donk'un değil bazı genç futbolcuların bile yer aldığı öğrenildi. İşte Galatasaray'da yaşanan parti krizinin perde arkası...

"Donk’un seks partilerinden bıktık"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 12 Nisan’da genel kurul üyesi 20 kişiyle yaptığı görüşme sırasında Ryan Donk için "Donk’un seks partilerinden bıktık." ifadelerini kullanmıştı.

Sadece Donk değil

Mustafa Cengiz'in bu ifadesiyle birlikte Ryan Donk ve Mustafa Cengiz'in dile getirdiği partiler Türkiye ve Avrupa'da manşetlere taşındı. Fakat Donk'un bu partilerde tek başına olmadığı öğrenildi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’i isyan ettiren “seks partileri” konusu gündeme bomba gibi düştü.

Başkan Cengiz’in 12 Nisan’da genel kurul üyesi 20 kişiyle yaptığı görüşme sırasında Surinam asıllı Hollandalı futbolcuları Ryan Donk’u hedef göstererek, “Donk’un seks partilerinden bıktık. Futbolcular doğru dürüst antrenman yapmıyor. Akşam parti, sabah idman... Performanslarını başka yere harcıyorlar” sözleri geniş yankı uyandırırken, kamuoyu da “Bu partilere hangi futbolcular katılıyor?” sorusunu sormaya başladı.

Babel ve Ömer Bayram

Herkesin merak ettiği bu sorunun cevabına da yine Milliyet ulaştı. Partilerin müdavimleri arasında Ryan Babel ile Ömer Bayram’ın bulunduğu zaman zaman başka futbolcuların da bu eğlencelere katıldığı ortaya çıktı. Özellikle genç isimlerin de bu gecelerde yer alması yönetimde ciddi rahatsızlık yarattı.

Geçtiğimiz sezon yapılan parti tepki toplamıştı

Hatırlanacağı gibi geçen sezon Beşiktaş’a kaybedilen derbiden sonra yine Babel, Donk ve Lemina’nın dansözlerle çekilen eğlence görüntüleri olay olmuştu. Taraftarlar ve camia bu üçlüye ciddi tepki koymuştu.
 

Radikal kararlar alınacak

Bu arada takımdaki bazı isimlerin performanslarının geldiği günden sonra ciddi düşüşe geçmesinde de yine takımdaki bu disiplinsizliğin ve partilerin etkisi olduğu bildirildi. Yerli ve yabancı isimlerin bu umursamaz tavrı Başkan Mustafa Cengiz’in kulağına giderken, Florya’ya bu futbolcularla ilgili radikal kararların alınması yönünde mesaj iletildi.

"Futbolcuların haysiyetlerini ve şereflerini hatırlamaları gerek"

Hatta Başkan Cengiz geçtiğimiz günlerde de kamuoyu önünde sert mesajlar vererek, “Futbolcuların haysiyetlerini ve şereflerini hatırlamaları gerek. Türkiye’nin en büyük camiasını temsil ediyorlar. Ölümüne mücadele etmeleri gerekiyor. Futbolcularımız bunu neden yapmıyor? Adamın umurunda değil” ifadelerini kullanmıştı.

Gözler Terim'e çevrildi

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz'in 'Bıktık Donk'un seks partilerinden' ve Fatih Terim için 'Bir ABD'ye gidiyor bir Bodrum'a sözleri büyük ses getirdi. Bu gelişmeler yaşanırken gözler Terim'e çevrildi. Tecrübeli teknik adamın hafta sonu oynanacak Göztepe maçı sonrası açıklamalarda bulunucağı öğrenildi.

Galatasaray'da sıcak saatler

2. Başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcıları; Yusuf Günay ve Kaan Kançal ile yönetici Mahmut Recevik’in bugün kendi aralarında bir toplantı yapacağı ve Mustafa Cengiz’in takımı ve Terim’i hedef alan sözlerini masaya yatıracağı öğrenildi.

Açıklamalar büyük rahatsızlık yarattı

Başkan Mustafa Cengiz’in son dönemdeki açıklamaları yönetim içerisinde büyük rahatsızlık yarattı. Dün Milliyet’te yer alan haber sonrası sarı-kırmızılı yönetim harekete geçti. Yaşanan tatsız gelişmeler üzerine bugün olağanüstü bir toplantı yapılacağı ve konuyla ilgili radikal bir karar alınabileceği öğrenildi.

2. Başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcıları; Yusuf Günay ve Kaan Kançal ile yönetici Mahmut Recevik’in kendi aralarında düzenleyeceği bu toplantının ana gündem maddeleri Başkan Cengiz Cengiz’in futbolcular ve Teknik Direktör Fatih Terim’i hedef alan sözleri olacak.

Öte yandan Galatasaray’da Başkan ile 2. Başkan’ın da arası açıldı. Mustafa Cengiz’in oyunculara yönelik “haysiyet ve şeref” çıkışından sonra 2. Başkan Abdurrahim Albayrak’ın kendisinden habersiz tesislere giderek takımla fotoğraf vermesinden rahatsız olduğu öğrenildi.

2. Başkan Abdurrahim Albayrak ile Başkan Yardımcısı Yusuf Günay’ın son dönemde Cengiz’e yakın olmadıkları belirtildi. Albayrak ve Günay’ın kafa kafaya vererek yeni bir başkan ile yola çıkma arzusunda oldukları bildirildi. İkilinin bu hamlesi sarı-kırmızılı camiada “Yeni bir Mustafa Cengiz arıyorlar” yorumunu beraberinde getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler