Galatasaray'da Sergio Oliveira'dan flaş paylaşım! Kadro dışı bırakıldığı iddia edilmişti

Özgür Koç
03.03.2024 - 15:06 | Son Güncellenme: 03.03.2024 - 15:14

Ligde bu akşam Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray'da, kadro dışı bırakıldığı iddia edilen Portekizli futbolcu Sergio Oliveira'dan paylaşım geldi. İşte detaylar...

Galatasaray'da Sergio Oliveira'dan flaş paylaşım! Kadro dışı bırakıldığı iddia edilmişti

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 28. haftasında bu akşam derbi maçta Beşiktaş'ın konuğu olacak olan Galatasaray'da, dev maç öncesi kadro dışı bırakıldığı iddia edilen Sergio Oliveira'dan paylaşım geldi.

Kadro dışı bırakıldığı iddia edilmişti

sarı kırmızılılarda şampiyonluk yolundaki önemli dönüm noktalarından olması beklenen Beşiktaş karşılaşması öncesi, tecrübeli merke orta saha oyuncusu Sergio Oliviera'nın, performans ve takım içi disiplinsizlik nedeniyle kadro dışı bırakıldığı iddia edilmişti. 

Oliveira'dan paylaşım: "Takımımın her zaman arkasındayım"

Portekizli futbolcudan Beşiktaş karşılaşması öncesi flaş bir sosyal medya paylaşımı geldi. 31 yaşındaki futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Takımımın her zaman arkasındayım. Bana her zaman saygılarını, sevgi ve desteklerini gösteren taraftarlarımın yanındayım.  Hadi bu galibiyeti getirelim! İstanbul Sarı Kırmızı." ifadelerini kullandı. 

Oliveira'nın bu sezonki performansı

Geçen sezon başında Porto'dan 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Sergio Oliveira, bu sezon Sarı-Kırmızılı forma ile 23 maça çıktı. 2 kez rakip fileleri havalandıran Portekizli orta saha, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 31 yaşındaki futbolcu 6 mücadelede ise sarı kart gördü.
 
Sergio Oliveira, Galatasaray'ın geçen sezon yaşadığı lig şampiyonluğunda önemli katkı sağlamıştı. Tecrübeli oyuncu 34 karşılaşmada süre alırken, 4 gol, 5 asistlik performans sergilemişti.

Senin için hazırladığımız haberler