Galatasaray’da sezonun en kritik mesaisi başladı

13.05.2021 - 23:17 | Son Güncellenme: 13.05.2021 - 23:22

Süper Lig’in 42. haftasında Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak olan Galatasaray, maçın hazırlıklarına Florya’da start verdi. İşte detaylar…

Galatasaray’da sezonun en kritik mesaisi başladı

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Süper Lig’in 42. haftasında Yeni Malatyaspor ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

 

Fatih Terim yönetiminde çalıştılar

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile start aldı. Daha sonra gruplar halinde dar alanda pas çalışması yapıldı. 

Antrenmanın bu bölümünün ardından son lig maçında tam süre alan oyuncular yenilenme çalışması gerçekleştirildi. Ana bölümde ise sınırlı alanda çift kale oyun oynandı. İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.

 

Cimbom Florya'da kampa girecek

Yeni Malatyaspor maçı için Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampta bulunan Galatasaray, karşılaşma öncesi son antrenmanını yarın saat 18.00’de gerçekleştirecek.

Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sarı-kırmızılılar Süper Lig’de son haftaya lider Beşiktaş ile aynı puan ve gol averajı ile 2. sırada giriyor. Galatasaray ile Yeni Malatyaspor maçı 15 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30’da Türk Telekom Stadı’nda oynanacak. Mücadele beIN Sports 2’den canlı yayınlanacak.

İlgini Çekebilir
Yeni Malatyaspor’da moraller yerinde
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler