Galatasaray'da sıcak gelişme! Fernando Muslera...

22.02.2021 - 11:49 | Son Güncellenme: 22.02.2021 - 11:53

Galatasaray haberleri... Fenerbahçe ve Beşiktaş ile şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da geleceği merak konusu olan Fernando Muslera'nın menajeri İstanbul'a davet edildi. Galatasaray nasıl bir kontrat önerecek ve yeni sözleşmeye göre Muslera kaç para kazanacak? Transferle ilgili gelişme ve detaylar...

Galatasaray'da sıcak gelişme! Fernando Muslera...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da Fernando Muslera ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Muslera'nın menajeri Daniel Fonseca, İstanbul'a davet edildi. Detaylar haberimizde...

Muslera'nın menajeri İstanbul'a davet edildi

Skorer'in haberine göre; Galatasaray, Fernando Muslera'nın geleceğiyle ilgili görüşmeler yapacak. Uruguaylı kaleciyle devam etmek isteyen yönetim ilk görüşmesini gerçekleştirecek ve mevcut şartları konuşacak. 

Yeni kontrat nasıl olacak?

Galatasaray yönetimi, sezon bitmeden Muslera ile kontrat yenilemek istiyor. Galatasaray, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık bir teklifte bulunacak. Muslera'nın 3 milyon 575 bin Euro olan maaşının da 2.5 milyon Euro seviyesine çekilmesi hedefleniyor.

Muhteşem bir geri dönüş yaptı

Geçen sezon Çaykur Rizespor ile oynanan maçta ayağı kırılan Fernando Muslera sakatlıktan döndükten sonra 7 maçta oynadı ve 7 galibiyet tattı. Kalesine 30 şut gelen Muslera 27'sini kurtardı ve 3'ünde gole engel olamadı.

Yokluğunda Fatih Öztürk ve Okan Kocuk oynamıştı

Yani; Muslera kurtarış konusunda yüzde 90 başarı yakaladı. 4 kez gol yemeyen Fernando Muslera, 1 kez de penaltı kurtararak takımına katkı yaptı. Hatırlanacağı üzere Muslera yokken kaleyi Fatih Öztürk ve Okan Kocuk dönüşümlü olarak korumuştu.

Senin için hazırladığımız haberler