Galatasaray'da Şimdi Neler Olacak? Fatih Terim'in Mesajı...

İsa Kethüda
12.06.2022 - 15:30 | Son Güncellenme: 12.06.2022 - 15:35

Galatasaray haberleri... Galatasaray'da Dursun Özbek'in yeniden başkanlığa seçilmesinin ardından teknik direktör Fatih Terim yeniden gündemde. İşte detaylar.

Galatasaray'da Şimdi Neler Olacak? Fatih Terim'in Mesajı...

Burhan Can TERZİ-AJANSSPOR

Galatasaray'ın 36'ncı başkanı Dursun Özbek, 2022 olağanüstü seçimli genel kurulunda yeniden başkanlığa seçildi. Haftalardır seçimin ortada olduğunu söylüyorduk ve dediğimiz gibi oldu. Seçim son sandığa kadar sürdü. Rahat bir seçim olmadı. Başkan Dursun Özbek, kürsü konuşmasında altını çizdiği gibi umarım Galatasaray'a bir an önce sevgi ortamını getirir. Çünkü gerçekten transferden önce buna ihtiyaç var...

Fatih Terim gelir mi?

Seçim sonucu belli olduktan sonra herkesin kafasında hoca kim olacak sorusu ve Fatih Terim döner mi sorusu var. Fatih Hoca Haziran 2021 seçiminde oy kullanmamış, ağustos ayında gazetecilerle yaptığı toplantıda da "Ben oy verdiğim başkanla çalışmam" ifadesini kullanıp felsefesin belirtmişti. 

Fatih Hoca 2022 seçiminde de oy kullanmadı. Dolayısıyla  hala Galatasaray'da çalışmaya açık olduğunun bir mesajı bu bana kalırsa... Fakat şu an olacağını sanmıyorum. Eğer ki Galatasaray önümüzdeki dönem bir çıkmaza girerse o zaman Terim'e başvurur ama başlangıç planında yok. 

Yarın toplantılar olacak

Galatasaray'da yeni seçilen yönetim salı günü mazbatayı alacak ama vakit kaybedilmeyecek. Yarın da özellikle futbol konusunda çeşitli toplantılar olacak.

İlgini Çekebilir
Ersin Destanoğlu için transfer teklifi geldi mi?
Habere Git

Teknik direktörlük konusunda öne çıkan 2 aday

Teknik direktörlük konusunda öne çıkan iki aday var Okan Buruk ve Marcelo Gallardo. Yarın akşama doğru yol haritası ve isimlerin daha netleşeceğini düşünüyorum.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek müjdeyi verdi: "3 veya 4 transfer..."
Habere Git

Erden Timur ve futbol

Basketbolda oluşturduğu enerji ve sinerjiyle camianın büyük takdirini kazanan Erden Timur için taraftarın beklentisi futbolun da başına geçmesi. Sportif A.Ş'de Erden Timur ile beraber yöneticilik yapacak kadronun uyum içerisinde çalışması şart. başkan Dursun Özbek'in görevlendirmelerdeki öncelikli prensibii iş uyumu olmalı.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek'ten sürpriz hoca adayı! Okan Buruk derken...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler