Galatasaray'da şoke eden Icardi gelişmesi! Serbest kalabilir...

09.08.2024 - 14:55 | Son Güncellenme: 09.08.2024 - 17:37

Galatasaray'ın Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin geçmiş alacakları nedeniyle sarı kırmızılı kulübe ihtir çektiği ileri sürüldü. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da şoke eden Icardi gelişmesi! Serbest kalabilir...

Ayhan ŞENSOY - AJANSSPOR

Süper Lig'in 2024-2025 sezonu açılış maçında bu akşam Hatayspor'u konuk edecek olan Galatasaray'da golcü futbolcu Mauro Icardi ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Icardi alacaklarını doğrudan Başkan Özbek'e iletti

Süper Lig’de yeni sezonun ilk haftasında bu akşam Hatayspor’u konuk edecek Galatasaray’da Mauro Icardi krizi yaşanıyor. Kulüpten 5 milyon euro alacağı olan Tangocu sıkıntısını başkan Dursun Özbek’e anlattı

Mauro Icardi Galatasaray'a ihtar çekti

31 yaşındaki Icardi’ye geçen hafta Sarı Kırmızılılar tarafından 1 milyon Euro ödeme yapıldı. 4 milyon Euro daha alacağı olan yıldız forvet avukatı vasıtasıyla kulübe ihtar çekti.

Galatasaray'dsa Mauro Icardi serbest kalabilir

Galatasaray 15 Ağustos’a kadar ödeme yapamazsa, sözleşmesinde yer alan madde gereği Icardi serbest kalabilir. Başkan Dursun Özbek yıldız futbolcuya verdiği sözü yerine getirmek için kaynak arayışında.

Galatasaray'dan yıllık 10 milyon Euro kazanıyor

Galatasaray’dan yıllık 10 milyon Euro aldığı açıklanan Mauro Icardi’nin 2026 yazına kadar kulüple sözleşmesi bulunuyor.

Şampiyonluklarda kilit rol oynadı

Sarı Kırmızılıların son 2 sezondaki şampiyonluğunda büyük katkısı olan Icardi, 73 maçta 55 gol ve 20 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler