Galatasaray'ın Evander, Harit ve Grillitsch Transferlerinde Son Durum

Akın Ungan
22.07.2022 - 17:57 | Son Güncellenme: 22.07.2022 - 20:54

Transfer çalışmlarına devam eden Galatasaray'da son durum nedir? Galatasaray hangi mevkilere transfer yapacak? Evander, Harit, Grillitsch transferlerinde son durum. İşte detaylar...

Galatasaray'ın Evander, Harit ve Grillitsch Transferlerinde Son Durum

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Şu ana kadar 5 takviyede bulunan Sarı-Kırmızılı takım, bir an önce 6 ve 10 numara transferlerini bitirme hedefinde.

Galatasaray şu ana kadar Abdülkerim Bardakçı, Kazımcan Karataş, Sergio Oliveira, Leo Dubois ve Haris Seferovic'i kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılı camiada bir an önce transferi bitmesi istenen bir diğer bölgeler ise 6 numara ve 10 numara pozisyonları...

Grillitsch gitgeli

6 numara pozisyonu için Galatasaray, bonservisi elinde olan Florian Grillitsch'i bitirmeye çok yaklaşmıştı ancak sonrasında oyuncunun babasının fiyat artırmasıyla müzakereler uzadı. Sarı-Kırmızılı yönetim oyuncuya imza attırmakta geç kaldı. Galatasaray, bir yandan başka alternatiflere yönelmiş durumda.

Evander müjdesi

Galatasaray, 10 numara pozisyonunda Midtjylland'da forma giyen Evander için bir süredir pazarlıklarını sürdürüyor. Danimarka kulübü ofansif orta saha oyuncusu için bonservis talebini 10 milyon Euro'dan, 8 milyon Euro'ya indirdi. Midtjylland olumlu bir tavır sergiliyor, Sarı-Kırmızılılar'dan da 5.5 milyon Euro'luk teklifte artırıma gitmesini bekliyor.

Harit'te en büyük problem maaş

10 numarada bir başka aday Amine Harit. Schalke Kulübü'nde brüt 5.5 milyon Euro'luk sözleşmesi bulunan Harit'in maaşı problem olarak duruyor.

Senin için hazırladığımız haberler