Galatasaray'da Squid Game’i kim oynar?

10.10.2021 - 11:12 | Son Güncellenme: 10.10.2021 - 17:06

Son dakika spor haberleri... Ajansspor muhabiri Burhan Can Terzi, Galatasaray'da Ömer Bayram'ın durumu ve stat isim sponsoru gibi konuları sizler için kaleme aldı.

Galatasaray'da Squid Game’i kim oynar?

Burhan Can TERZİ - TERZİNİN ATÖLYESİ

Bir Güney Kore dizisi dünyayı kasıp kavuruyor şu sıralar... Dizinin adı: Squid Game. Dizi kısaca şu şekilde anlatılabilir: Hayatta tutanacak dalı kalmamış ya da çok çaresiz insanlara 6 oyundan oluşan bir yarışma teklif ediliyor ve yarışmacılar bu oyunlar sonunda ya zengin oluyor ya da hayatlarından oluyor. Dizinin ilk sezonu 9 bölüm sürdü. Dizinin kısa sürede fanatikleri oluştu ve her yerde bu dizi konuşuluyor. Gelelim Galatasaray Squid Game’e..

“Bir yarışmaya gireceksin kazanırsan Galatasaray’da oynayacaksın ama yarışmaya katıldığın an başka bir takımda oynama ihtimalin ortadan kalkıyor ve kaybedersen bir daha hiçbir şekilde futbol oynayamayacaksın.”

 

Futbol kariyerinin başında tüm futbolculara böyle bir teklif yapılsaydı sizce şu an Galatasaray'ın mevcut kadrosundaki oyunculardan kaçı bu yarışmaya girmeyi kabul ederdi? Sayıyı tespit etmemiz belki zor ama Ömer Bayram kesinlikle onlardan biri olurdu. 

Galatasaray’ı küçüklüğünden beri çok seviyor, gerçek bir Galatasaraylı. Hiçbir şekilde surat asmıyor, nerede görev verilirse yapıyor. Tuzlaspor ile oynanan hazırlık maçına kaptan çıktı, harika da bir frikik golü attı. Sarı - kırmızılı formayla 100 maçı geride bırakan Ömer, geldiği günden bu yana da 20’nin üzerinde asist yaptı. Bence şu ana kadar yeteri kadar hakkı teslim etmedi. Yeteneğini sorgulayabilirsiniz ama mücadelesi, performansı ve Galatasaraylılığı'nın hakkı verilmeli.

Yeni stat sponsorunu iki kişi biliyor!

Galatasaray’da son birkaç gündür en çok merak edilen konu yeni stat sponsorunun kim olacağı... Birçok yetkili isimle konuşuyorum, herkes şunu söylüyor: ''Yeni sponsoru sadece iki kişi biliyor''. Muhtemelen bu iki isim başkan Burak Elmas ve başkan yardımcısı Rezan Epözdemir. Bu hafta içi, yani genel kuruldan önce açıklanacağı bildiriliyor. Anlaşma gelirinin konuşulanlardan çok fazla olacağı aldığım cevaplar arasında. 10 senelik 100 milyon Dolar'ın üzerinde bir rakam bekliyorum.

Divanın kapanmasını anlamıyorum

Gazeteci olarak basın toplantılarına girebiliyoruz. Kapıda HES kodlarımız alınıyor ki aktivitelere girişte çift aşı zorunluluğu müthiş bir uygulama. Sonuna kadar destekliyorum. Basın toplantılarına, maçlara bu şekilde girebiliyorken, basın toplantı odasından daha büyük salonlarda yapılan Galatasaray Divan Kurulu toplantılarına neden basının alınmadığını anlamıyorum. Galatasaray medyası için çok önemli olan divan toplantıları için hem yönetim kurulundan hem de divan kurulu başkanlığından ricam bu kararlarını yeniden gözden geçirmeleri. Ayrıca lig müsabakaları için de ortak alanlara artık basının girişi tedbirli şekilde sağlanmalı diye düşünüyorum.
 

Senin için hazırladığımız haberler