Galatasaray'da St. Johnstone maçının hazırlıkları sürüyor

02.08.2021 - 21:25 | Son Güncellenme: 02.08.2021 - 21:29

Son dakika haberleri... UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, St. Johnstone'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. İşte detaylar...

Galatasaray'da St. Johnstone maçının hazırlıkları sürüyor

AJANSSPOR - HABER

 

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda İskoçya temsilcisi St. Johnstone ile oynayacağı ilk maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti. 1905 GSYİAD tarafından yılın sporcusu seçilen Taylan Antalyalı da idman öncesi ödülünü aldı.

Gündemde kanat organizasyonları, hücum varyasyonları ve taktik çalışmaları vardı

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenmanın ilk bölümünde ısınma hareketleri ve teknik çalışma gerçekleştirildi. Daha sonra gruplar halinde dar alanda pas ve top kapma çalışması yapıldı. İdmanın ana bölümünde ise taktik çalışmaları, hücum varyasyonları ve kanat organizasyonları üzerinde duruldu. Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Galatasaray, St. Johnstone karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Galatasaray - St. Johnstone maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Temsilcimiz Galatasaray'ın, İskoç St. Johnstone'la oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu karşılaşması, 5 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma, Spor Smart ekranlarında naklen yayınlanacak. 

Senin için hazırladığımız haberler