Galatasaray Reims Forması Giyen Andreaw Gravillon'u transfer etmek istiyor

Burak Alaca
27.01.2023 - 14:41 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 15:26

Fransız basınının haberine göre Galatasaray, Reims forması giyen 24 yaşındaki stoper Adreaw Gravillon için kulübüne 4.5 milyon Euro önerdi.

Galatasaray Reims Forması Giyen Andreaw Gravillon'u transfer etmek istiyor

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in lider Galatasaray'da transfer oprasyonu sürüyor. Sarı kırmızılılar için yeni bir iddia Fransız L'Equipe gazetesinden geldi. Habere göre Galatasaray, Reims forması giyen 24 yaşındaki stoper Andreaw Gravillon'un peşinde.

Kulübün taleplerine yaklaşıldı

Reims'in Guadeloupeli oyuncu için 5 milyon Euro talep ettiği, Galatasaray'ın ilk teklifinin ise 4.5 milyon Euro olduğu söyleniyor. Reims Başkanı Jean Pierre Caillot'un teklife sıcak baktığı belirtiliyor.

Mathias Ross bekleneni veremedi

Galatasaray'ın sezon başında Danimarka'nın Alborg BK takımından transfer ettiği Mathias Ross yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklentiyi aşamadı. Kasım ayının başında dizinden sakatlık yaşayan oyuncu bu sezon yalnızca iki Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde boy gösterebildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan golcü sürprizi: Mateta...
Habere Git

Diğer hedef Cenk Özkaçar

Galatasaray'ın stoper bölgesinde diğer hedefi milli oyuncu Cenk Özkaçar.  22 yaşındaki oyuncu 2020-2021 sezonunun başında Altay'dan Lyon'a transfer oldu. Sonrasında bir sezon Belçika Ligi ekibi OH Leuven'e kiralanan oyuncu, bu sezon kiralık olarak La Liga ekibi Valencia'nın formasını terletiyor.

Abdülkerim Marcao'yu aratmadı

Sezon başında savunmanın şef stoperi olan Marcao'yu İspanyol devi Sevilla'ya satan sarı kırmızılılar defansa Victor Nelsson'un partneri olarak Konyaspor forması giyen Abdülkerim Bardakçı'yı transfer etti. 28 yaşındaki oyuncu Galatasaray formasını bu sezon Süper Lig'de 16, Tükiye Kupası'nda 2 defa giydi ve performansıyla büyük beğeni topladı.

Ayrılıklar kapıda

Galatasaray'da gidecek oyuncular da şekillenmeye başladı. Sezon başından beri Okan Buruk'un pek fazla şans tanımadığı golcü Haris Seferovic ve sol bek Patrick van Aanholt için ayrılık kapıda. Teknik direktör Buruk, iki ismi de bu hafta oynanacak Giresunspor maçının kadrosuna almadı.

İlgini Çekebilir
Selçuk İnan Galatasaray'dan 2 yıldızın peşinde!
Habere Git

Paşa yolcusu olabilirler

Deneyimli iki oyuncunun da adı Galatasaraylı eski futbolcu Selçuk İnan'ın çalıştırdığı Kasımpaşa ile anılıyor. Dün TRT Spor'a konuşan Selçuk İnan iki isme de ilgileri olduğunu doğrulamış, henüz somut bir şey olmadığını söylemişti.

Aslan 9 maçlık seri yakaladı

Sezona istediği ritimde başlayamayan Galatasaray 2-0 kazanılan Fatih Karagümrük maçı ile kendine geldi. Sonrasında Beşiktaş, Başakşehir ve Fenerbahçe karşılaşmaları dahil olmak üzere kritik maçları kazanan Galatasaray 9 maçlık bir galibiyet serisi yakaladı. Süper lig'de 19 maçta 45 puan toplayan sarı kırmızılılar en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde lider konumda.

Senin için hazırladığımız haberler