Galatasaray'da Tete'ye transfer teklifleri geldi

27.01.2024 - 09:41 | Son Güncellenme: 27.01.2024 - 09:48

Süper Lig devi Galatasaray'ın Brezilyalı kanat oyuncusu Tete'ye transfer teklifleri geldiği iddia edildi. Cim Bom'un beklediği bonservis ise belli oldu. Detaylar...

Galatasaray'da Tete'ye transfer teklifleri geldi

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna bedelsiz olarak kattığı Tete için transfer teklifleri geldiği iddia edildi. Sarı-Kırmızılı ekip gelen bonservis teklifini düşük bulduğu için kabul etmedi. Detaylar...

5 milyonluk tekif geldi

Milliyet'te yer alan habere göre; Tete için kulübe 5 milyon Euro’luk bir teklif geldiği, yönetimin bunu reddettiği, ancak birkaç Suudi ve Katar kulübüyle görüşmelerin sürdüğü iddia edildi. 

Galatasaray'ın beklentisi belli oldu

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Tete’nin kısa süre içinde 8-9 milyon Euro civarında bir bonservis bedeliyle kulüpten ayrılacağını ifade edildi.

Bonservis ödenmedi

Shakhtar Donetsk ile sözleşmesini tek taraflı fesh ettikten sonra Tete, 2.8 milyon euro maaş ve 3.1 milyon euro imza ücreti karşılığı 4+1 yıllığına Galatasaray'a imza atmıştı.

5 gole katkı sağladı

23 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, bu sezon Galatasaray formasıyla 27 maçta 1239 dakika süre aldı ve 2 gol atıp 3 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler