Galatasaray'da Domenec Torrent'in Gomis, Mostafa Mohamed ve Boey Planı

Akın Ungan
11.02.2022 - 15:13 | Son Güncellenme: 11.02.2022 - 15:52

Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent'in, transferler ile planı belli oldu. İşte Torrent'in Bafetimbi Gomis, Mostafa Mohamed ve Sacha Boey planı.

Galatasaray'da Domenec Torrent'in Gomis, Mostafa Mohamed ve Boey Planı

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray, Süper Lig'de Kayserispor karşısında çok krtik bir mücadeleye çıkacak. Hem sıralama hem de camidaki kaotik durum için adeta hayati öneme sahip karşılama öncesi Sarı-Kırmızılılar, bugün 16:30'da, son antrenmanını gerçekleştirecek. Cimbom, sonrasında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.

Torrent'in istediği ortam oluştu

Halil Dervişoğlu'nu santrfor olarak değil, 10 numara gören Galatasaray hocasının artık takımda istediği ortam oluştu. Hem Mostafa Mohamed hem Bafetimbi Gomis oynamaya hazır. Sacha Boey ise yarın sahada olacak.

Gomis mi, Mostafa mı?

Galatasaray'da haftalardır santrfor sıkıntısı yaşanırken Domenec Torrent, Halil Dervişoğlu'nu santrfor olarak değil, 10 numara olarak nitelendiriyordu. Torrent'in eli artık bu konuda çok güçlü. Çünkü hem Gomis hem de Mostafa yarın kadroda yer alabilecek. Mostafa'nın fiziksel olarak Gomis'ten bir adım daha önde olduğu belirtilirken, son kararı İspanyol hoca verecek. İki ismin birden 11'de olma ihtimali de bulunuyor.

Boey dönüyor

Galatasaray'da geçen hafta karantinası yeni bittiği için oynatılmayan Sacha Boey, artık hazır. Yarın, Galatasaray'ın sağ bekinde görev yapması bekleniyor.

Gomis'in bu sezonki performansı

36 yaşındaki golcü oyuncu Bafetimbi Gomis, bu sezon Al-Hilal Riyad takımı ile 19 resmi karşılaşmada görev aldı. Tecrübeli forvet, çıktığı maçlarda toplam 1167 dakika sahada kaldı ve 9 defa rakip fileleri havalandırmayı başardı.

İlgini Çekebilir
Ortaya çıktı! Gomis Galatasaray'a dönebilmek için...
Habere Git

Mostafa'nın bu sezonki performansı

Ülkesi Mısır ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden ve finalde Senegal'e kaybederek büyük üzüntü yaşayan Mostafa Mohamed, bu sezon 29 maça çıktı. Mohamed, görev aldığı 1138 dakikada, 6 gol, 2 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Kerem Aktürkoğlu bombası! Sezon sonunda...
Habere Git

Boey'in bu sezonki performansı

Uzun bir sakatlık döneminin ardından takıma geri dönen Sacha Boey, bu sezon 10 mücadelede sahada yer aldı. 21 yaşındaki sağ bek 873 dakikada 1 defa gol sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler