Galatasaray'dan Trabzonspor derbisi öncesi flaş karar
Editör: Özgür Koç
Son Güncelleme /
Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'ten, kritik maça özel prim kararı geldi.

- Haberin Kaynağı:
- Fotomaç
Süper Lig'de 5 hafta sonunda liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da, Trabzonspor ile oynanacak olan kritik maçın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.
Yönetimden jest
Cumartesi günü Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek sarı kırmızılılarda, Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulundan takıma önemli bir jest geldi.
Prim açıklandı
Sarı- kırmızılı yönetim, derbi galibiyetini de kapsayan önemli bir primi oyunculara açıkladı.
1 milyon euro dağıtılacak
Futbolcularının son 4 maçı kazanmasını da es geçmeyen yönetim, Trabzonspor derbisinin de kazanılması halinde toplamda 1 milyon euro'luk Prim dağıtılacağını açıkladı.
Çifte sevinç
Sarı kırmızılı futbolcular Trabzonspor maçnın kazanılması halinde milli araya çifte sevinçle girecek.
Geçen sezonki uygulama devam ediyor
Galatasaray yönetimi, geçen sezon da derbileri kapsayan dönemler için 1 milyon euro'luk primler dağıtılmıştı.