Galatasaray'da transfer operasyonu değişti! İşte sebebi...

09.06.2024 - 17:41 | Son Güncellenme: 09.06.2024 - 17:56

Gelecek sezon için kadro planlamasını sürdüren Galatasaray'da evdeki hesap çarşıya uymadı. Sarı-Kırmızılı kulübün transfer stratejisinde değişikliğe gidileceği öğrenildi.

Galatasaray'da transfer operasyonu değişti! İşte sebebi...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, gelecek sezon da iddialı bir kadro kurmak için çalışmalara başladı. Bunun için oyuncu satışlarıyla elini güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılarda, Victor Nelsson'un sakatlığı her şeyi değiştir. İşte Cim Bom'un transferdeki yeni stratejisi...

Galatasaray'a sakatlık şoku

Galatasaray'ın başarılı savunmacısı Victor Nelsson, geçtiğimiz günlerde yaşadığı sakatlık sebebiyle Danimarka'nın 2024 Avrupa Şampiyonası kadrosundan çıkartıldı. Ülkesiyle turnuvada boy göstermesi beklenen Nelsson'un sakatlığı, Aslan'ın transfer planlarını da suya düşürdü.

Teklifler bekleniyordu

Galatasaray'daki 3'üncü sezonunu geride bırakan Victor Nelsson'un, bu yaz Danimarka Milli Takımı'yla EURO 2024'te göstereceği performansın ardından Avrupa ekiplerinden teklifler alması bekleniyordu.

Cim Bom'un planı ise sözleşmesinde 25 milyon Euro'luk çıkış maddesi bulunan Victor Nelsson'un kulübe bu bonservis bedeli kazandırarak takımdan ayrılmasıydı.

Transfer planı değişti

Ancak Nelsson'un sakatlığı sebebiyle gözler Kolombiyalı yıldız Davinson Sanchez'e döndü. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Sanchez için gelen teklifler değerlendirilecek.

Haber detayında Davinson Sanchez için Serie A ekiplerinden Napoli'nin devreye girmesinin an meselesi olduğu kaydedildi. Napoli'de teknik direktörlük koltuğuna geçmeye hazırlanan Antonio Conte'nin, Tottenham'da öğrencisi olan Sanchez'e sıcak baktığı ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler