Galatasaray'da üç isme büyük şok!

09.12.2018 - 09:44 | Son Güncellenme: 09.12.2018 - 12:44

Galatasaray'da üç isme büyük şok!

Galatasaray tribünleri, takım seçimini ve değişiklikleri ıslıklarla protesto etti, rakip Çaykur Rizespor'a ise alkışlarla destek verdi. Ayrıca bazı futbolculara protestolar vardı.

Terim ile büyük düşüş

Galatasaray taraftarı, bugüne kadar pek alışık olmadığı bir tabloyla karşı karşıya kaldı. Bugüne kadar Fatih Terim ile sayısız başarılara imza koyan sarı-kırmızılılar, yine Terim ile büyük bir düşüş gördü.

Sonuçlar iç açıcı değil

Antalyaspor galibiyetinin ardından alınan sonuçlara şaşıran Galatasaray tribünleri, dün oynanan Çaykur Rizespor maçında tepkisini ortaya koydu. Bu karşılaşmadan sonra sadece Kayserispor karşısında 3-0 galip gelen Aslan, ligde Evkur Yeni Malatya (2-0), Beşiktaş’a (1-0) boyun eğdi. Galatasaray, Bursaspor (1-1), Fenerbahçe (2-2) Konyaspor (1-1) ve Çaykur Rizespor (2-2) ile de berabere kaldı.

Onyekuru, Muğdat ve Feghouli ıslıklandı

7 Süper Lig karşılaşmasından sadece bir galibiyet çıkaran sarı-kırmızılılar, taraftarına büyük üzüntü verdi. Maç içerisindeki yanlış paslarda ve top kayıplarında uğultuyla karşılık veren tribünler, çıkan Onyekuru, Feghouli ve Muğdat’ı ıslıklarla protesto ederken, yapılan değişikliklere de isyan etti.

Evinde yıkıldı

Galatasaray, Türk Telekom Stadı’nda oynadığı son 4 lig maçından da beraberlikle ayrıldı. Her zaman evindeki kudretiyle övünen ve deplasmandaki kayıplara hayıflanan Cim-Bom, bu 4 karşılaşmada 8 puan yitirdi.

Fatih Terim locada izledi

Fenerbahçe derbinin ardından toplamda 10 maç men cezası verdiği Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dünkü karşılaşmayı locadan izledi. Maçta sarı-kırmızılı takımın başında Ümit Davala ve Levent Şahin yer aldı. Terim’in yardımcısı Hasan Şaş da yine cezası nedeniyle müsabakayı Terim’le aynı locadan takip etti. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler