Galatasaray’da veda! Yeni takımı belli oldu

08.07.2021 - 22:23 | Son Güncellenme: 09.07.2021 - 01:00

Geçtiğimiz sezon Stoke City’den kiralık olarak Galatasaray’da forma giyen Oghenekaro Etebo, İngiliz ekiplerinden Watford ile anlaştı. İşte detaylar…

Galatasaray’da veda! Yeni takımı belli oldu

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray’da yeni sezon öncesi kadro yapılanması devam ediyor. Transferde Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara’yı takiben gelecek isimlerin yanı sıra bazı futbolcuların da takımdan ayrılması bekleniyor. 

Stoke City'den kiralanmıştı

Bu isimlerden biri Oghenekaro Etebo oldu. Geçtiğimiz sezon Stoke City’den Galatasaray’a kiralanan orta saha oyuncusu lig bitince kulübüne geri dönmüştü. Nijeryalı futbolcunun sarı-kırmızılı takımda devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyordu. 

Etebo Watford için sağlık kontrolünde

Son gelen haberlere göre Etebo’nun Galatasaray macerası noktalandı. 25 yaşındaki futbolcu yeni sezonda Watford forması giyecek. İngiliz basınından The Sun, Stoke City’nin Etebo’yu Watford’a kiralamak üzere anlaşmaya vardığını duyurdu. Hatta eski Galatasaraylı yeni kulübü için sağlıkm kontrolünden bile geçti. 

Galatasaray perfomansı vasatı aşamadı

Watford geçtiğimiz sezon Championship’ten Premier Lig’e yükselen takımlar arasında yer alıyor. Oghenekaro Etebo Galatasaray’da 24’ü Süper Lig olmak üzere toplam 29 karşılaşmada oynadı. Bu maçlarda takımına gol veya asist katkısı yapamayan Nijeryalı performansıyla da sınıfta kalmıştı.

 

Etebo'dan geleceğine yönelik açıklama

Etebo yaptığı son açıklamada "Şimdilik sezon hazırlıkları için Stoke City'e dönmeliyim, onlarla sözleşmem devam ediyor. Neler olacağını göreceğiz. Geleceğim hakkında bir karar almak için teknik direktörümle konuşmam gerek. Galatasaray'a mı dönerim, yoksa yeni bir kulübe mi giderim, bunu bilmiyorum. Pencere hala açık, her şey mümkün" ifadelerini kullanmıştı.

 

GALATASARAY'DA AYRILIK ATEŞİ YANDI! 2 YILDIZ FOTOĞRAFLARDA YOK

Senin için hazırladığımız haberler