Galatasaray'da Vedat Muriç hamlesi

Salim Manav
30.10.2021 - 10:22 | Son Güncellenme: 30.10.2021 - 10:38

2 sene önce Rizespor'dan transfer etmek için uzun uğraşlar veren ancak transfer savaşını Fenerbahçe'ye kaybeden Galatasaray'da Vedat Muriç defteri yeniden açıldı.

Galatasaray'da Vedat Muriç hamlesi

Galatasaray'da forvetler bu sezon beklenen performansı ortaya koyamadı. Lazio'nun da Vedat Muriç'i göndermek istemesi iki tarafı bir kez daha birbirine yakınlaştırdı. Ocak ayında büyük bir sürpriz yaşanabilir.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Vedat Muriç, yeniden Galatasaray ile birlikte anılmaya başladı. Tecrübeli futbolcu, Lazio'ya katıldığından bu yana beklentileri karşılayamadı. 42 maçta 2 gol atan Kosovalı golcü, düşük performansı yüzünden ocak ayında gönderilecek oyuncular arasında ilk sırada yer alıyor. 

Vedat Muriç kiralanabilir

Fenerbahçeli eski oyuncunun, son günlerde Türkiye'ye dönüşü yeniden yüksek sesle konuşuluyor. Ancak Lazio Sportif Direktörü Igli Tare'nin istediği 9 milyon Euro'yu ödeme ihtimalleri yok. Tek talepleri Muriç'in eski takımına kiralık olarak dönmesi…

Galatasaray hayali gerçek olacak

Buna karşılık, Kosovalı oyuncunun ayrılığı sürecinde yaşananlar yüzünden Başkan Ali Koç'la arasının açık olduğu biliniyor. Bu nedenle Galatasaray ihtimalinden de sıkça bahsediliyor. Vedat Muriç, Çaykur Rizespor'dan Fenerbahçe'ye geldiği dönemde Galatasaray'da oynamak istediğini dönemin başkanına ilettiği de herkes tarafından biliniyor.

Aslan'da golcüler form tutmadı

Mostafa Mohamed, Halil ve Mbaye Diagne'den istediği verimi alamayan Galatasaray devre arasında bir forvet transferi yapacak. Bu ismin Muriç olma ihtimali yüksek görülüyor. 27 yaşındaki golcünün de artık Galatasaray forması giymeyi çok istediği belirtiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler