Galatasaray'da, Sevilla'nın istediği Victor Nelsson transfer kararını verdi

09.08.2022 - 09:16 | Son Güncellenme: 09.08.2022 - 09:25

İspanyol ekibi Sevilla, Marcao'nun ardından Galatasaray'ın bir diğer savunmacısı Victor Nelsson'un da peşine düşerken, Danimarkalı futbolcu transferle ilgili kararını verdi.

Galatasaray'da, Sevilla'nın istediği Victor Nelsson transfer kararını verdi

Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanıyor... Sarı-kırmızılı kulüp Lucas Torreira ve Dries Mertens’i resmen renklerine bağladı. Arsenal’den transfer edilen Torreira 4 yıllık, son olarak Napoli forması giyen Mertens ise 1+1 senelik sözleşmeye imza attı.

Nelsson yol ayrımında

Galatasaray’da Victor Nelsson yol ayrımına geldi. Sarı-kırmızılı takımdan geçtiğimiz günlerde Marcao’yu 12+3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında renklerine bağlayan Sevila dün de Danirmarkalı stoper için resmi teklifte bulundu. Milliyet'te yer alan habere göre; İspanyol ekibinin, Nelsson için yaptığı ilk teklifin Marcao’nun sözleşme şartlarıyla aynı olduğu öğrenildi. Cim-Bom savunmanın en başarılı ve değerli ismi olan Nelsson’a gelen teklifi reddetti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray da istemişti, Manchester United'a gidiyor
Habere Git

Danimarkalı yıldız Sevilla'ya gitmek istiyor

Sarı-kırmızılıların, sözleşmesinde 25 milyon euroluk çıkış maddesi bulunan 23 yaşındaki oyuncuyu kesinlikle 20 milyon euronun altında satmayı düşünmediği bildirildi. Kopenhag’dan geçtiğimiz sezon başında 7 milyon euroya transfer edilen Nelsson’nun ise Sevilla’nın teklifini değerlendirmek istediği öğrenildi.

Teklifi büyük fırsat olarak görüyor

Genç oyuncunun Galatasaray’dan mali yönden herhangi bir iyileştirme beklemediği ve kariyeri için Sevilla’dan gelen teklifi büyük fırsat olarak gördüğü ifade edildi. Nelsson’un Sevilla’ya gitmesi halinde İspanyol ekibinin son dönemde sarı-kırmızılı takımdan transfer ettiği oyuncular kervanına Danimarkalı stoper de katılacak.

49 maçta forma giydi

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun başında Kopenhag'tan 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı 23 yaşındaki stoper, sarı kırmızılı formayla 49 maça çıkarken 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Danimarkalı savunmacının güncel piyasa değeri ise 12 milyon Euro.

Sevilla'da 3 Galatasaraylı oldu

Cim-Bom’dan Fernando ve Marcao’yu bonservisleriyle birlikte transfer eden Sevilla, eski bir Galatasaraylı olan Alex Telles’i kısa süre önce Manchester United’dan kiralamıştı. İspanyol ekibi, Alex Telles’i kadrosuna kattıktan sonra sosyal medyadan Galatasaray’a manidar bir teşekkür mesajı göndermişti. 

Senin için hazırladığımız haberler