Son Dakika Transfer Haberleri: Galatasaray'dan Victor Nelsson ve Sacha Boey kararı!

05.01.2024 - 09:13 | Son Güncellenme: 05.01.2024 - 09:43

Galatasaray'da devre arasında takımda kalacak ve gidecek oyuncuların listesi netleşmeye başladı. Sarı kırmızılı yönetim Victon Nelsson ve Sacha Boey ile ilgili kararınını da verdi.

Son Dakika Transfer Haberleri: Galatasaray'dan Victor Nelsson ve Sacha Boey kararı!

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile büyük bir yarışa giren Galatasaray’ın ara transfer dönemindeki planı da şekillenmeye başladı. 

Nelsson gidecek, Boey kalacak

Sarı-kırmızılı yönetimin Victor Nelsson ve Sacha Boey ile ilgili kararı da belli oldu. Nelsson için gelen teklifler değerlendirecek ama Sacha Boey kesinlikle satılmayacak.

Victor Nelsson yedek kalmaktan mutsuz

Milliyet'te yer alan habere göre; Galatasaray’da İngiltere ve İtalya’dan birçok kulüpten teklifler alan tecrübeli defans oyuncusunun satılması fikri ağırlık kazandı. Formasını Davinson Sanchez’e kaptıran ve mutsuzluğunu ülke basınına verdiği röportajla açık bir şekilde dile getiren Danimarkalı oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Değer kaybetmemesi için satılacak

Nelsson’un değer kaybetmemesi için gelen teklifleri değerlendirme kararı alan Cim-Bom, pazarlıklarda minimum olarak 15 milyon euro isteyecek. 2 sene daha kontratı bulunan 25 yaşındaki oyuncunun da ayrılma fikrine sıcak baktığı belirtildi.

Boey kesinlikle satılmayacak

Galatasaray’da 2 sezondur inanılmaz bir çıkış yakalayan Sacha Boey’un ise devre arasında kesinlikle satılmamasına karar verildi. 

Takım için çok önemli

Avrupa’da ve Süper Lig’de ortaya koyduğu performansla takım için çok önemli bir isim haline gelen Boey’un daha da değer kazanacağı ve yazın astronomik rakamlara satılmasının planlandığı belirtildi.

Nelsson 15, Boey 22 milyon euro değerinde

Galatasara'ın 2021-22 sezonun başında Kopenhag'dan 7 milyon Euro karşılığında kadrosan kattığı Danimarkalı savunmacı Nelsson'un sözleşmesi 30 Haziran 2026'da bitiyor. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 25 yaşındaki savunmacı bu sezon 21 maçta 1393 dakika süre alabildi.

Sarı kırmızılıların aynı yıl Rennes'ten 1.2 milyon euro ödeyerek transfer ettiği Sacha Boey'in sözleşmesi ise 30 Haziran 2025'te bitiyor. Güncel piyasa değeri 22 milyon euro olan Fransız sağ bek bu sezon 29 maçta sahaya çıkarken 2 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler