Galatasaray'da Wilfried Zaha gelişmesi! 5 isim...

Cem Ergün
08.05.2024 - 19:52 | Son Güncellenme: 08.05.2024 - 20:18

Süper Lig şampiyonluk yarışında son 3 haftaya 6 puan farkla lider giren Galatasaray'da 5 futbolcuyla yolların ayrılacağı iddia edildi. İşte detaylar...

Galatasaray'da Wilfried Zaha gelişmesi! 5 isim...

AJANSSPOR HABER

İtalyan basınında yer alan haberde; Galatasaray'ın 5 futbolcuyla sezon sonunda yollarını ayıracağı kaydedildi. Detaylar...

Galatasaray'da ilk ayrılık

Galatasaray'ın sezon sonunda yollarını ayırmaya hazırlandığı ilk ismin Tanguy Ndombele olduğu ifade edildi. Geçtiğimiz yaz Premier Lig ekibi Tottenham'dan kiralanan Fransız futbolcu, sezon sona erdiğinde İngiltere'nin yolunu tutacak.

Wilfired Zaha gelişmesi

Haber detayında Galatasaray'ın, Fildişi Sahilli yıldızı Wilfried Zaha ile de yollarını ayıracağı belirtildi. Ndombele gibi sezon başında Sarı-Kırmızılı ekibe transfer olan Zaha, 3 yıllık sözleşmeye imza atmıştı.

Ligin son dönemecinde ilk 11'deki yerini kaybeden Zaha, bu sezon toplamda 39 maçta forma giydi. Bu maçların 20'sine ilk 11'de başlayan 31 yaşındaki forvet, 10 gol ve 4 asistlik performansa imza attı.

Ayrılıklar peş peşe

Haberde Sarı-Kırmızılılarda sezon sonunda Sergio Oliveira, Serge Aurier ve Tete ile de yolların ayrılacağı yazıldı.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da en önemli isimlerden biri olmayı başaran Sergio Oliveira, bu sezon beklentilerin altında kaldı. Okan Buruk ile bir tartışma yaşayan Oliveira, uzun süredir forma şansı bulamıyor.

Devre arası transfer döneminde Sarı-Kırmızılılara imza atan Serge Aurier, ülkesi Fildişi Sahili ile Afrika Kupası'nda sakatlanmasının ardından yalnızca 2 maçta forma giydi.

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Tete, Okan Buruk tarafından şans verilse de istikrarlı bir performans ortaya koyamadı. Bu sezon 43 maçta forma giyen Brezilyalı, 3 gol ve 6 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler