Galatasaray'ın Transfer Listesindeki William Carvalho'da Gelişme

Akın Ungan
30.07.2022 - 15:48 | Son Güncellenme: 30.07.2022 - 15:55

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Real Betisli önlibero William Carvalho, Sarı-Kırmızılılar'ın Instagram paylaşımını beğendi. İşte detaylar.

Galatasaray'ın Transfer Listesindeki William Carvalho'da Gelişme

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Bir dönem Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Real Betisli önlibero William Carvalho'yu listesinde bulunduran Sarı-Kırmızılılar, oyuncu cephesinden bir gelişme ile karşılaştı.

Galatasaray'ın paylaşımını beğendi

William Carvalho'nun Galatasaray'a transfer konusuna sıcak baktığı, Cimbom'dan haber beklediği kaydediliyordu. Portekizli futbolcu, Galatasaray'ın Instagram hesabında "Yeni sezon..." notuyla paylaştığı hazırlık kampı videosunu beğendi.

Oliveira'nın paylaşımına da yorum yapmıştı

Sosyal medya platformlarından Instagram'ı aktif olarak kullanan William Carvalho, Galatasaray'ın yeni transferi Sergio Olveira'nın, imza töreninden bir fotoğrafı paylaşması üzerine, yorum yazmıştı.

William Carvalho kimdir

7 Nisan 1992 doğumlu William Carvalho, ülkesi Portekiz'in Sporting takımında futbola başladı. CD Fatima, Cercle Brugge gibi kulüplerde kiralık olarak forma giyen Carvalho, 2018'de 16 milyon Euro karşılığında Real Betis'e transfer oldu.

Geçtiğimiz sezon Betis forması ile 49 karşılaşmada görev alan 30 yaşındaki önlibero, 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Carvalho, 8 maçta ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler