Galatasaray'da Williams ile yollar ayrıldı

07.01.2021 - 17:21 | Son Güncellenme: 07.01.2021 - 17:26

Herbalife Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Galatasaray, ABD'li oyuncu Courtney Williams ile olan sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Galatasaray'da Williams ile yollar ayrıldı

Herbalife Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde iyi bir gidişata sahip olan ve 13 galibiyet-2 mağlubiyet ile 2. sırada yer alan Galatasaray'da ayrılık yaşandı.

Aslanlar'ın başarılı oyuncusu Courtney Williams, dedesinin vefatı ardından kendi isteği doğrultusunda takımdan ayrıldı. İstanbul ekibinden yapılan açıklamada, "2020-2021 sezonunda takımımıza katılan Courtney Williams, dedesinin vefatı üzerine ülkesi Amerika Birleşik Devletleri'ne dönme ve sezonun geri kalanını ailesiyle geçirme talebini kulübümüze iletmiştir. Bu talep üzerine kulübümüz oyuncuyla yollarını karşılıklı fesih yoluyla ayırmıştır. Courtney Williams'a başsağlığı dileklerimizi iletir, bu sezon takımımıza yaptığı katkılar sebebiyle teşekkür ederiz." denildi.

Williams, bu sezon Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde çıktığı 14 maçta 17.5 sayı, 5.3 ribaund ve 5.5 asist ortalamalrını tutturdu. 

Senin için hazırladığımız haberler