Galatasaray'da yedek kulübesinin maliyeti dudak uçuklattı

13.02.2022 - 09:45 | Son Güncellenme: 13.02.2022 - 09:52

Galatasaray'ın sahasında Kayserispor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada yedek kulübesinde bulunan futbolcuların maliyeti dudak uçuklattı. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da yedek kulübesinin maliyeti dudak uçuklattı

Ligde dün akşam Nef Stadı'nda oynanan maçta Kayserispor karşısında 2 puan kaybederek galibiyet hasretini 6 maça çıkaran Galatasaray'da yedek kulübesinde yer alan oyuncular yüksek maliyetiyle dikkat çekti. 

Yıldızlar 11'in dışında kaldı

Sarı kırmızılılarda maliyeti 11 milyon Euro’yu bulan Cicaldau ve Morutan ile 4 milyon dolarlık opsiyonu kullanılan Mohamed dün ilk 11’in dışında kaldı.

Morutan ve Cicaldau gözden düştü

Galatasaray'da eski teknik direktör Fatih Terim'in sezon başında büyük beklenti ve yüksek maliyetle transfer ettiği Cicaldau (6.5 milyon Euro) ve Morutan (3.5 milyon Euro bonservis+ 600 bin Euro bonus), yeni hocaları Domenec Torrent'in gözüne giremedi.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe moral buldu, G.Saray'da çöküş devam ediyor! İşte son puan durumu...
Habere Git

11 milyon Euro'yu bulan bonservis yatırımı yapılan Rumen oyuncular, Kayserispor maçında yedek soyundu. 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonu kullanılan Mohamed, 59. dakikada Gomis'in yerine girerken, Cicaldau da 60'ta Feghouli ile değişti.

Halil ve Berkan da kulübede oturdu

Ayrıca 1 milyon Euro'ya kiralanan Halil Dervişoğlu ve 18 milyon TL'ye alınan Barış Alper de kulübede oturdu.

Senin için hazırladığımız haberler