Galatasaray'da sürpriz ayrılık kararı! Yurt dışına gidiyor...

Özgür Koç
21.02.2024 - 09:48 | Son Güncellenme: 21.02.2024 - 10:05

Geçmiş yıllarda altyapısından yetişen Mustafa Kapı ve Bartuğ Elmaz'ı sözleşmelerini uzatmamaları nedeniyle kaybeden Galatasaray'da bir başka genç yetenek daha takımdan ayrılamay hazırlanıyor. İşte detaylar...

Galatasaray'da sürpriz ayrılık kararı! Yurt dışına gidiyor...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Futbol Direktörü Yardımcısı Ayhan Akman'ın oğlu olan sarı kırmızılı takımın 19 yaşındaki futbolcusu Hamza Akman ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Hamza Akman sözleşmesini uzatmayacak

Takvim'in haberine göre; Sarı-kırmızılı takımda forma şansı bulmakta zorlanan yıldız adayının sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmama kararı aldığı ileri sürüldü.

Kopenhag ile transfer görüşmesi yapıyor

Haberde, merkez orta sahanın yanı sıra on numara ve orta sahanın solunda da forma giyebilen genç futbolcunun, Danimarka ekibi Kopenhag ile transfer görüşmeleri yaptığı kaydedildi.

Mustafa Kapı ve Bartuğ Elmaz gibi...

Galatasaray'ın altyapısından yetişen Hamza böylece Mustafa Kapı ve Bartuğ Elmaz'dan sonra altyapıdan yetişip takımdan ayrılan 3. oyuncu olacak.

Kupada 1 maçta forma giydi

Bu sezon Türkiye Kupası'nda bir kez Galatasaray A takımı formasını giyen Hamza Akman, U19 Süper Lig'de 8 maçta 2 gol, 2 asist, UEFA Gençlik Ligi'nde ise 5 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Piyasa değeri 450 bin Euro

Güncel piyasa değeri 450 bin Euro olan 19 yaşındaki futbolcu, Türkiye U16, U18 ve U19 formalarını da terletti. 

Senin için hazırladığımız haberler