Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Genel Menajerlik Görevine Müge Erdem Getirildi

İsa Kethüda
21.07.2022 - 17:19 | Son Güncellenme: 21.07.2022 - 17:21

Basketbol haberleri... Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Galatasaray Kadın Basketbol'da Genel Menajerlik görevine Müge Erdem getirildi. Detaylar.

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Genel Menajerlik Görevine Müge Erdem Getirildi

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın önemi simalarından olan Müge Erdem, Genel Menajerlik görevine getirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kadın Basketbol Takımımızın önemli simalarından olan Müge Erdem, Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Genel Menajerliği görevine getirildi.


Müge Erdem 1986 yılında oyuncu olarak başladığı Galatasaray kariyerinde dört Basketbol Süper Ligi şampiyonluğu yaşadı. 2005 yılında üstlendiği Galatasaray Kadın Basketbol A Takımı Genel Menajerliği görevini 2021 yılına kadar aralıksız 16 sene boyunca başarı ile sürdürdü. 


Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, onun genel menajer olduğu süre zarfında iki Kadınlar Basketbol Süper Ligi şampiyonluğu, beş Türkiye Kupası şampiyonluğu, iki Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu, iki  Eurocup şampiyonluğu ve 2013-2014 sezonunda Euroleague şampiyonluğu yaşadı.


Bir yıllık altyapı sorumluluğu görevinin ardından yeniden genel menajer pozisyonunda Galatasaray’a hizmet etmeye devam edecek olan Müge Erdem’e başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler