Galatasaray'da Bakambu, formayı unuttu! Sakatlığı mı var?

Ali Bozkurt
25.09.2023 - 10:00 | Son Güncellenme: 25.09.2023 - 10:16

Süper Lig devi Galatasaray'ın Al-Nasr'dan transfer ettiği Cedrid Bakambu, Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de forma giyme şansı eld edemedi. Yıldız oyuncu yedeklerde kaldı.

Galatasaray'da Bakambu, formayı unuttu! Sakatlığı mı var?

AJANSSPOR HABER

Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'e rotasyon için kadrosunu zenginleştiren Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği Cedric Bakambu, forma giyme şansı yakalayamadı.

Şampiyonlar Ligi elemelerinde oynadı

Bakambu, Şampiyonlar Ligi'nde de 4 maçta 140 dakika süre aldı. Başarılı oyuncu toplamda 214 dakika sahada kaldı. 32 yaşındaki hücum oyuncusu, ne gol atabildi ne de asist yapabildi.

Molde maçında net golü kaçırdı

Şampiyonlar Ligi elemelerinde Molde maçında net fırsattan yararlanamayan Bakambu, sosyal medyadan büyük tepkiler almıştı. Tecrübeli oyuncunun teknik heyetten geçerli not almadığı da iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray ile İstanbulspor 47. randevuda
Habere Git

4. haftada 10 dakika oynadı

Bakambu, Süper Lig'de oynanan Gaziantep FK maçında sadece 10 dakika süre alabildi. 32 yaşındaki oyuncu aldığı sürede ise teknik heyeti tatmin etmedi.

2 yıllık sözleşme imzalandı

Al Nassr'dan 700 bin Euro karşılığında transfer edilen Bakambu ile Cimbom arasındaki sözleşme 2025 yılına kadar devam ediyor. Bakambu, Galatasaray'da her bir sezon için 1.5 milyon Euro gelir elde edecek.

Aslan'da skor üretemeyen Cedric Bakambu, kariyerinde toplam 407 maçta 169 gol, 41 de asist yaptı. Bakambu, Demokratik Kongo adına ise 42 maçta 15 gol üretti.

Senin için hazırladığımız haberler