Galatasaray'da yeni transfer modeli! Altyapıdan o isimler...

01.04.2019 - 08:56 | Son Güncellenme: 01.04.2019 - 11:56

Galatasaray'da yeni transfer modeli! Altyapıdan o isimler...

Galatasaray Kulübü transferde yeni bir model üzerinden ilerliyor. Sarı-kırmızılılar, altyapıdan çıkardığı isimleri oynatıp parlattıktan sonra satmanın planlarını yapıyor. İşte o yeni model…

Ozan Kabak ile başlayan transfer süreci devam edecek

Ozan Kabak’ın çıkarılıp 6 ayda 11 milyon Euro’ya satılmasıyla başlayan süreç devam edecek. Sırada Yunus Akgün, Mustafa Kapı, Ali Yavuz Kol, Gökay Güney ve Atalay Babacan var...

Galatasaray'ı rahatlatacak bir proje

Mustafa Cengiz yönetiminin idari açıdan ibra edilmemesi nedeniyle sıkıntılı bir sürece giren Galatasaray, uzun vadede kulübü ekonomik  yönden rahatlatacak projenin hayata geçirilmesi için uğraşıyor.

Galatasaray, finansal anlamda rahatlamak istiyor

Fatih Terim'in başında olduğu teknik kadro adeta kulüp yönetimi gibi çalışarak, finansal fair-play anlaşmasının ilk yılının sorunsuz geçmesini amaçlıyor. Bu bağlamda ilk hamle Ozan Kabak ile yapıldı.

Ozan Kabak 11 milyon Euro karşılığında satılmıştı

Sarı-kırmızılıların altyapısından apar topar çıkarılan genç stoper çok kısa sürede 11 milyon Euro'ya Stuttgart'a satıldı.

Galatasaray, krizden çıkacak

Türkiye'nin haberine göre; Cimbom, Porto ve Ajax'ı model alarak transferde bu şekilde hareket etmeyi sürdürecek. Böylece hem krizden çıkacak hem de kazanarak  rahatlayacak.

Galatasaray altyapısından yetişen isimler var

Terim'in sezon başında söylediği “Futbol kültürü oluşturacağız” sözlerinden hareketle yatırım yapılan gençlerden sırası gelenler Yunus Akgün, Mustafa Kapı, Ali Yavuz Kol, Gökay Güney ve Atalay Babacan.

Fatih Terim şans vermeye devam edecek

Bu gençlerden Yunus, şimdiden Anderlecht'in takibinde. Mutlu Aksu, Mirza gibi isimler de gelecek yıllarda Terim'in şans vereceği oyuncular olacak.

Fatih Terim, şampiyonluğun önemini yine anlattı

Öte yandan Galatasaray, şampiyonluğa kilitlendi. Teknik direktör Fatih Terim, oyuncularıyla yaptığı toplantıda bu yılki şampiyonluğun önemini bir kez daha yineledi.

Senin için hazırladığımız haberler