Aytemiz Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ( 11'ler)

06.02.2022 - 03:49 | Son Güncellenme: 06.02.2022 - 15:49

Kadrosunu Pena, Pulgar, Gomis ve Semih ile güçlendiren Galatasaray, 4 maçlık galibiyet hasretine bugün deplasmanda oynayacağı Alanyaspor maçıyla son vermek istiyor.

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ( 11'ler)

AJANSSPOR HABER

Ligin geride kalan bölümünde oynadığı 23 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, 27 puan topladı. Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray, 23. haftayı lider Trabzonspor'un 27 puan gerisinde 15. sırada bitirdi.

Aytemiz Alanyaspor ise 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet sonucunda topladığı 38 puanla 23. haftayı 3. sırada tamamladı.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı, Aytemiz Alanyaspor 1-0 kazanmıştı.

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 

Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda saat 16.00'de başlayacak karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbol severler mücadeleyi beIN Sports 1'den takip edebilecek.

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray maçının hakemi kim?

Kritik karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Ata Yıldırım yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Turgut Dorman. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Diagne'nin lisansı askıya alınıyor! Yeni transfer yolda
Habere Git

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray maçının VAR hakemi kim? 

Karşılaşmanın VAR hakemi Merkez Hakem Kurulu tarafından Ümüt Öztürk olarak açıklandı.

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray maçı 11'ler

Aytemiz Alanyaspor: Marafona; Juanfran, Furkan Bayır, Fatih Aksoy, Borja; Novais; Efecan Karaca, Efkan Bekiroğlu, Emre Akbaba, Candeias; Wilson Eduardo.

Galatasaray: Pena, Taylan, Van Aanholt, Kerem, Babel, Ömer, Berkan, Nelsson, Cicaldau, Marcao, Emre

Pena 11 başlıyor

Galatasaray'ın yeni transferi kaleci Inaki Pena, Aytemiz Alanyaspor maçına 11'de başlıyor. Bafetimbi Gomis ise kadroda yok. 

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray maçı sakat ve cezalılar

Galatasaray'da 6 futbolcu, farklı nedenlerle Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Fernando Muslera, Fatih Öztürk, Işık Kaan Arslan ve Mbaye Diagne maçın kadrosunda yer alamayacak.

Afrika Uluslar Kupası'nda Mısır Milli Takımı forması giyen Mustafa Muhammed ile yeni tip koronavirüs testi pozitif çıkan Omar Elabdellaoui de kadroda bulunamayacak.

Alanyaspor'da iki eksik

Alanyaspor'da sarı kart cezalısı Tayfur Bingöl ve milli takımda bulunan Famara Diedhiou, Galatasaray maçında forma giyemeyecekler.

 

Ömer Bayram kart sınırında

Sarı-kırmızılı takımda sarı kart ceza sınırında bulunan Ömer Bayram da yarın kart görmesi durumunda 25. haftadaki Yukatel Kayserispor maçında oynayamayacak.

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray maçının iddaa oranları

Süper Lig'in 34. hafta maçı olan Aytemiz Alanyaspor-Galatasaray maçının iddaa oranları da belli oldu. Karşılaşmada Alanyaspor'un galibiyetine 2.34 oran, beraberliğe 3.30, Galatasaray'ın galibiyetine ise 2.75 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 3.25, 2,5 Alt oranı 1.97, 3,5 Alt oranı 1.34, 1,5 Üst ol oranı 1.18, 2,5 Üst oranı, 1.71, 3,5 üst oranı 2.41 oldu.

Gözler yeni transferlerde olacak

Karşılaşmada gözler, Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna dahil ettiği oyuncularda olacak. Sarı-kırmızılı takım, bu dönemde eski oyuncuları Bafetimbi Gomis ve Semih Kaya ile Inaki Pena ve Erick Pulgar'ı renklerine bağladı.

Ligde son 12 maçta sadece 1 galibiyet

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yaptığı son 12 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Sarı-kırmızılılar, ligin 12. haftasıyla başlayan süreçte 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 yenilgi yaşadı. Söz konusu karşılaşmalarda 11 gol atan Galatasaray, kalesinde 19 gol gördü.

Galatasaray, Süper Lig'de küme düşme hattının 3 puan üzerinde yer alıyor.

Aslan eksi averajda

Galatasaray, Süper Lig'in geride kalan bölümünde attığından fazla gol yedi ve eksi averajda kaldı. Ligde attığı 28 gole karşın kalesinde 33 gol gören sarı-kırmızılı takım, 23. haftayı -5 averajla bitirdi.

Domenec Torrent 4. maçına çıkıyor

Galatasaray, görevinden ayrılan Fatih Terim'in yerine teknik direktörlük görevine getirilen Domenec Torrent sarı kırmızılı takımdaki 4. maçına çıkıyor. Sarı-kırmızılı takım, İspanyol teknik adam idaresinde ligde oynadığı Atakaş Hatayspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarını kaybetti.

Galatasaray, Torrent yönetiminde Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile oynadığı hazırlık maçında da mağlup oldu.

Galatasaray ile Alanyaspor 12. randevuda

Galatasaray ile Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın 12. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligde 2016-2017 sezonunda başlayan rekabette sarı-kırmızılılar 7, turuncu-yeşilliler ise 3 kez kazandı. Bir müsabaka ise berabere sonuçlandı.

Geride kalan 11 maçta sarı-kırmızılı takımın 24 golüne, Alanya ekibi 13 golle yanıt verebildi.

Galatasaray Alanya'da 5'te 3 yaptı

İki takım arasında Alanya'da oynanan maçlarda da Galatasaray'ın üstünlüğü bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekip, Aytemiz Alanyaspor'a konuk olduğu 5 maçın 3'ünü kazandı. Alanya'daki maçlardan bir kez ev sahibi takım üstün ayrılırken, bir müsabaka ise berabere bitti.

Alanya'daki müsabakalarda takımlar 9'ar kez ağları havalandırdı.

En farklı galibiyet Galatasaray'ın

Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor karşısında en farklı galibiyetini 2018-2019 sezonunda İstanbul'da oynanan maçta 6-0'lık skorla elde etti.


Aytemiz Alanyaspor'un ise rekabetteki en farklı galibiyeti 2019-2020 sezonunda Alanya'da yapılan maçta 4-1'lik skorla oldu.

Senin için hazırladığımız haberler