Galatasaray'da yoğun transfer trafiği! Gelenler, gidenler...

Cüneyt Muharremoğlu
25.11.2022 - 08:44 | Son Güncellenme: 25.11.2022 - 14:17

Galatasaray'da Patrick van Aanholt, Haris Seferovic, Sacha Boey, Lucas Torreira, Fredrik Midtsjö'nün satışı gündemde. Deniz Undav, Marcelo, Evander ise hedefte...

Galatasaray'da yoğun transfer trafiği! Gelenler, gidenler...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da kış transfer dönemi sıcak geçecek. Kadrosunda Mauro Icardi, Dreyers Mertens, Juan Mata gibi yıldız isimleri barındıran sarı kırmızılılar, şimdiden çalışmalara başladı. Gelecek ve gidecek oyuncular için yoğun uğraş veriliyor. 

Patrick van Aanholt ve Seferovic gidecek

Galatasaray, yabancı kontenjanını açmak için Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt ve Benfica'dan kiralık olarak gelen Haris Seferovic ile yolları kesin olarak ayırmak istiyor. 

Boey için 10 milyon Euro isteniyor

Galatasaray'da bu sezon sürpriz bir çıkış yapan Sacha Boey için teklif bekleniyor. Fransız takımlarının ilgilendiği Boey için sarı kırmızılar 10 milyon Euro talebi var. 

İlgini Çekebilir
Nelsson'dan Sevilla iddialarına yanıt: "Galatasaray'dan ayrıldığımda..."
Habere Git

Lucas Torreira gözde

Galatasaray'ın sezon başında Arsenal'dan 6 milyon Euro bedelle transfer ettiği Lucas Torreira için Avrupa'dan talipler olduğu belirtiliyor. Galatasaray, istediği rakama çıkılırsa transfere izin verebilir. 

Fredrik Midtsjö rahatsız

Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan Fredrik Midtsjö'nün de ayrılmayı düşündüğü öğrenildi. 29 yaşındaki Norveçli futbolcu,  Süper Lig'de 3'ü ilk 11 olmak üzüre 8 karşılaşmada şans buldu.

Deniz Undav olumlu bakıyor

Galatasaray bir yandan satışlar için uğraşırken bir yandan da kadrosunu güçlendirmek istiyor. Seferovic yerine düşünülen isimse Brighton'da forma giyen ve Türk statütüsünde olan Deniz Undav. Geçen sezon Belçika’da Union SG formasıyla 13 asist ile birlikte 27 golle kral olan 26 yaşındaki santrfor, Brighton'da 171 dakika süre aldı ve 1 gol attı. Hürriyet'in haberine göre bonservisi için 7 milyon Euro ödeyen İngiliz kulübüne bonservis ve 1.5 yıllık kiralık teklifi yapılacak. 26 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor. 

İlgini Çekebilir
Cengiz Ünder kararını verdi! Galatasaray...
Habere Git

Sol beke Marcelo

Sabah'ın haberine göre Olympiakos'un yollarını ayırmaya çalıştığı Brezilyalı sol bek Marcelo için Galatasaray, Getafe ile yarışıyor. Teknik direktör Okan Buruk’un “Marcelo, Marcelo’dur” diyerek transfere olur verdiği belirtiliyor. 

Evander yeniden gündemde

Galatasaray'da sezon başında adı sıkça konuşulan Brezilyalı orta saha oyuncusu Evander de yeniden gündemde. Sarı kırmızılar sezon başında, Evander için 6 milyon Euro önermiş ancak kulübü bu teklifi kabul etmemişti. Olası ayrılıklara göre Midtylland ile tekrar temasa geçilecek. 2025'e kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki oyuncunun güncel Transfermarkt değeri 7 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler