Galatasaray'da Victor Nelsson ve Cedric Bakambu ile yollar ayrılıyor!

İsa Kethüda
30.10.2023 - 11:46 | Son Güncellenme: 30.10.2023 - 11:56

Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor'u deplasmanda mağlup eden Galatasaray'da Victor Nelsson ve Cedric Bakambu ile yollar ayrılıyor. İşte detaylar.

Galatasaray'da Victor Nelsson ve Cedric Bakambu ile yollar ayrılıyor!

Trendyol Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor'u deplasmanda mağlup eden Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda Sarı-Kırmızılı takımda iki oyuncu takıma veda etmeye hazırlanıyor. İşte o isimler...

Galatasaray'da Victor Nelsson yolcu

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray, Davinson Sanchez transferi sonrası forma şansı bulmakta zorlanan Victor Nelsson ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla kazanılan şampiyonlukta büyük rol oynayan Danimarkalı stoper, Avrupa devlerinin radarına girmişti. Adı birçok kulüple anılan Nelsson, geçtiğimiz hafta Danimarka basınına çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

İlgini Çekebilir
İşte Okan Buruk'un soyunma odasında yaptığı konuşma: "Bu kadarı fazla!"
Habere Git

"Manchester United maçında oynamadığım için çok sinirlendim"

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında sarı-kırmızılıların deplasmanda İngiliz devi Manchester United'ı 3-2 mağlup ettiği müsabakaya 11'de başlamadığı için kızgın olduğunu söyleyen 24 yaşındaki futbolcu, "Orada oynamadığım için çok sinirlendim ve hayal kırıklığına uğradım, ardından 3 maçtır yedek kulübesinde oturuyorum. Aslında bunun son derece tuhaf olduğunu da düşünüyorum. Siz bu duruma dışarıdan bakıyorsunuz, ben ise içindeyim ve belki de en öfkeli ve tükenmiş olan benim" ifadelerini kullandı.

"Sözleşmemi yenilemeyeceğimi kendilerine bildirdim"

Galatasaray'ın, 2026 yılında bitecek sözleşmesini uzatmak için yaptığı teklifi reddettiğini de sözlerine ekleyen Nelsson, "Uzatmamız gerektiği yönünde konuşmalar oldu. Ancak sözleşmemi yenilemeyeceğimi kendilerine bildirdim. Sözleşmemin bitmesine 3 yıl kaldı ve 1 yıl daha uzatılabileceğimi düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

"Oynamazsam başka bir yer bulmak zorunda kalacağım"

Yedek kalmaktan hoşlanmadığını vurgulayan yıldız oyuncu, "Eğer oynamıyorsam ne yapacağım? Futbol oynamak için İstanbul'da yaşıyorum, eğer oynamazsam başka bir yer bulmak zorunda kalacağım. Yedek kulübesinde oturmayı sevmiyorum" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Muslera ilgili kararını verdi! Sözleşmesi...
Habere Git

Sezon başında İspanya La Liga takımlarından Sevilla'ya transferinin gündeme geldiğini ancak gerçekleşmediğini belirten Danimarkalı futbolcu, Galatasaray'da oynamaktan mutluluk duyduğunu ve artık 11'e geri dönmek istediğini aktardı.

Victor Nelsson için gelen teklifler değerlendirilecek

Yönetimin ara transfer döneminde Nelsson için gelen teklifler değerlendireceği öğrenildi. Victor Nelsson bu sezon Galatasaray formasıyla 13 maçta forma giydi. Danimarkalı savunma oyuncusu, gol ve asist katkısı üretemedi. Nelsson'un Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 25 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 19 milyon Euro.

Bakambu ile de yollar ayrılıyor

Galatasaray'ın sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Cedric Bakambu, gösterdiği performansla isteneni veremedi. Forma şansı bulmakta zorlanan Kongolu golcünün ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı iddia edildi.

İlgini Çekebilir
G.Saray kulüp doktorundan Icardi açıklaması: "Neredeyse ameliyata alacaktık"
Habere Git

İtalyan basını da geçtiğimiz günlerde Bakambu'nun forma şansı bulamadığı için mutsuz olduğunu ve takımdan ayrılmak istediğini yazmıştı.

Bakambu 9 maça çıktı

Galatasaray'ın ara transfer döneminde 32 yaşındaki forvetle yollarını ayırması bekleniyor. Cedric Bakambu bu sezon Galatasaray formasıyla 9 maça çıktı. Tecrübeli santrfor, skor katkısı üretemedi.

Bakambu'nun Galatasaray ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor. Kongolu futbolcunun güncel piyasa değeri ise 3.4 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler