Galatasaray’da yönetimin başkan adayı ne cevap verdi?

07.03.2021 - 13:40 | Son Güncellenme: 07.03.2021 - 13:47

Son dakika haberleri… Galatasaray’da yaklaşan kongreye doğru başkan adayı Burak Elmas’ın ekibini açıklamasıyla kulisler hareketlendi. Peki Mustafa Cengiz yönetimi kimi aday göstermek istiyor? Ayrıntılar haberimizde…

Galatasaray’da yönetimin başkan adayı ne cevap verdi?

Burhan Can Terzi–AJANSSPOR

Galatasaray’da olağan takvimde mayıs ayında yapılması gereken seçim öncesi kulisler hareketlenmeye başladı. Şu ana kadar net şekilde Burak Elmas ile Metin Öztürk aday olacaklarını açıkladı. 

Geçtiğimiz günlerde Elmas, çalışma ekibini de kamuoyuna tanıttı. Camiada karşılığı olan güçlü bir ekip oluşturan Elmas’ın karşısına mevcut yönetim de iddialı bir liste oluşturma hedefinde. 

Başkan Yardımcısı Kaan Kançal girişimlere başladı

Özellikle başkan yardımcısı Kaan Kançal bu konuda önemli girişimlerde bulunuyor. Geçtiğimiz haftalarda Kançal’ın camianın önde gelen isimlerinden Yiğit Şardan ile görüştüğü iddia edilmiş, Şardan bunu reddetmişti.

Ortak aday Yiğit Şardan

Ancak hem Adnan Polat grubu hem de Mustafa Cengiz grubu en ideal aday olarak Yiğit Şardan’ı görüyor ve ortak kararla kendisini aday göstermek istiyor. Kulislerde iddialar güçlenince Yiğit Şardan’a tekrar ulaştık. 

Henüz karar vermedi

Şardan “Böyle bir kararım yok” cevabını verdi. Mayıs ayına kadar camia içerisinde hareketlenmelerin sürmesi muhtemel duruyor. Divan başkanı Eşref Hamamcıoğlu ise henüz başkan adaylığı konusunda açıklama yapmadı.

Senin için hazırladığımız haberler