Galatasaray'da Yunus Akgün’ü motive eden şey ortaya çıktı

24.09.2024 - 08:41 | Son Güncellenme: 24.09.2024 - 08:51

Fenerbahçe derbisindeki performansıyla dikkat çeken Galatasaray'ın milli futbolcusu Yunus Akgün’ü motive eden şey ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da Yunus Akgün’ü motive eden şey ortaya çıktı

Galatasaray, Süper Lig'in 6. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-1 mağlup ederken, sarı kırmızılı takım adına maçın öne çıkan isimlerinden biri de Yunus Akgün oldu.

Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya transferinin ardından formayı ve üst üste başarılı maçlar oynayan genç kanat oyuncusunun motivasyon kaynağı da ortaya çıktı.

“Kerem gitti ve bayrağı artık sen devraldın"

Milliyet'in haberine göre; Kerem'in Benfica’ya transferi sonrası teknik direktör Okan Buruk ile Sportif AŞ Başkan vekilleri İbrahim Hatipoğlu ve Maruf Güneş’in 24 yaşındaki futbolcuyla bir toplantı yaptığı belirlendi. Bu toplantıda Yunus’a, “Kerem gitti ve bayrağı artık sen devraldın. Sana güveniyoruz ve bu sezon çıkış sergilemeni bekliyoruz” dedikleri öğrenildi.

Görüşme olumlu etkiledi

Bu motive edici sözlerden olumlu etkilenen ve Rize, Gaziantep ve Fenerbahçe karşılaşmalarında ilk 11’de sahaya çıkan Yunus Akgün futboluyla dikkat çekmeye başladı.

Kerem de motive ediyor

Benfica’ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu’nun da, sürekli olarak görüştüğü eski takım arkadaşını motive etmek için çabaladığı bildirildi.

Okan Buruk’un Yunus’a şans vermeye devam edeceği ve şimdilik ana planında genç oyuncuyu düşündüğü belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler