Galatasaray'da Yunus ve Sallai'nin sahalara dönüş maçı belli oldu
Editör: Özgür Koç
Son Güncelleme /
Galatasaray’da sakatlıkları nedeniyle Alanyaspor karşılaşmasında forma giyemeyen Yunus Akgün ile Roland Sallai’nin sahalara hangi maçta döneceği belli oldu.

Son 5 Haber

Fenerbahçe'den +4 kontenjanı için iki transfer birden! Arjantinli genç yetenekler listede...

Galatasaray'a Victor Nelsson müjdesi

Spor yazarları Fenerbahçe - Lyon maçını değerlendirdi! Olay Asensio - İsmail Kartal iddiası

Beşiktaş'ta sağ kanada 4 aday var

Trabzonsporluları kahredecek Darwin Nunez haberi! Başka takıma imza atıyor
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın Corendon Alanyaspor’la deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da sakatlıkları bulunan futbolcuların durumu merak konusu oldu.
Yunus ve Sallai kupa maçında yok
Galatasaray’da sakatlıkları nedeniyle Alanyaspor karşılaşmasında forma giyemeyen Yunus Akgün ile Sallai’nin tedavileri sürerken, her iki futbolcu yarın oynanacak kupa maçında da takımdaki yerlerini alamayacak.
Derbiye yetiştirilecekler
İki futbolcunun Beşiktaş ile yapılacak derbi maçta sahada olmalarının planlandığı belirtildi. Bu nedenle Yunus ve Sallai'nin kupada oynamayacağı ve derbiye yetiştirilmeleri için yoğun mesai harcanacağı bildirildi. (Milliyet)