Galatasaray'da Zalewski görüşmesinin perde arkası! Roma’da kâbus gibi 72 saat...

13.09.2024 - 09:39 | Son Güncellenme: 13.09.2024 - 09:46

Galatasaray'ın son günlerde kadrosuna katmak için uğraş verdiği ancak çıkmaza giren Nicola Zalewski'de transferi göraşmelerinin perde arkası belli oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'da Zalewski görüşmesinin perde arkası! Roma’da kâbus gibi 72 saat...

Sol kanada takviye için rotasını Roma'ya çeviren ve burada Nicola Zalewski için yoğun temaslar kuran Galatasaray, sert kayaya çarptı.

Pazarlıklar 2 gündür sürüyor

Salı günü özel uçakla İtalya'ya giden sarı-kırmızılı yönetim, hem kulüple hem de Polonyalı oyuncuyla 3 gündür kıran kırana pazarlıklarını sürdürüyor.

Roma ile anlaşma sağlandı

Sabah'ın haberine göre; sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 22 yaşındaki futbolcu için 5 milyon Euro artı bonuslar teklif eden Galatasaray, Roma'nın 10 milyon Euro'nun üzerindeki beklentisi ile karşılaştı. Cimbom, Çizme ekibini 10 milyon artı bonuslar ve bir sonraki satıştan pay karşılığında ikna etti.

Zalewski ikna edilemedi

Ancak Zalewski ile masaya oturulunca işler iyice çıkmaza girdi. Oyucuya 1.2 milyon Euro öneren yönetim "Ben 22 yaşında Türkiye'ye gitmek istemiyorum" sözleriyle karşılaştı.

Galatasaray yıllık 2,5 milyon euro'ya kadar çıktı

İtalya ve Polonya basını da Zalewski'nin, G.Saray'ı reddettiği haberlerini geçince taraftarlar sosyal medyada büyük infial yarattı. Aslan, en son 2.5 milyon Euro'ya kadar çıktı ama yine Zalewski'nin inadını kıramadı.

Pazarlıklar sürecek ama alternatifler belirlendi

Transferin son gününe girilirken pazarlıklar bugün de sürecek. Uçağı boş getirmek istemeyen İtalya'daki yöneticiler alternatif isimlere de yöneldi.

Armand Lauriente ve Fode Ballo Toure atağı

Sarı kırmızılıların alternatiflerinden biri Sassuolo'da oynayan Armand Lauriente… 25 yaşındaki Fransız futbolcunun Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Diğer isim ise Milan'dan Fode Ballo-Toure. Geçen sezon Fulham'a kiralanan 27 yaşındaki oyuncu bu sezon da A takıma alınmadı.

Senin için hazırladığımız haberler