Galatasaray'ın Filip Kostic için yaptığı teklif ortaya çıktı!

05.09.2024 - 14:24 | Son Güncellenme: 05.09.2024 - 14:39

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın, İtalya Ligi'nde Juventus forması giyen Filip Kostic için yaptığı teklif ortaya çıktı. Detaylar.

Galatasaray'ın Filip Kostic için yaptığı teklif ortaya çıktı!

AJANSSPOR HABER

Kerem Aktürkoğlu'nun Portekiz kulübü Benfica'ya transfer olmasıyla birlikte milli futbolcunun yerini doldurmak isteyen Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, İtalya Serie A'da Juventus'ta forma giyen Filip Kostic'i gündemine almıştı.

Kostic'e yapılan teklif ortaya çıktı

Tutosport'ta yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılı takımın, Sırp orta saha sol kanat futbolcusu için Juventus'a ve Kostic'e yaptığı teklif belli oldu.

Bonservis 4 milyon Euro

Buna göre, Galatasaray 31 yaşındaki yıldız futbolcu için İtalyan devine zorunlu satın alma opsiyonuyla 4 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı ancak Juventus'un iki katını istediği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Yusuf Yazıcı'ya sürpriz teklif! Galatasaray derken...
Habere Git

Futbolcuya 3 yıl için 12 milyon Euro

Haberin detayında Sarı-Kırmızılı yönetimin ise Juventus'ta 3.5 milyon Euro kazanan futbolcuya yıllığı 4 milyon Euro'dan 3 yıllık bir sözleşme teklif ettiği belirtildi.

Birçok teklifi reddetti

Öte yandan Kostic; Crystal Palace, Southampton, Al Ittihad, Al Ain ve Spartak Moskova gibi birçok takımdan transfer teklifleri aldı ancak bu teklifleri kabul etmedi.

Doğru zamanı bekliyor

Sırp futbolcunun doğru kararı vermek için biraz daha bekleyeceği ve buna göre gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Eray Yazgan'dan karaborsa bilet iddialarına yanıt: "Gülüp geçiyorum bunlara"
Habere Git

Juventus performansı

Juventus ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Sırp yıldız, görev aldığı 87 karşılaşmada 3 gol ve 15 asist kaydetti.

31 yaşındaki futbolcu, 2022 yılında E.Frankfurt'tan 14.7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Juventus'a transfer olmuştu.

Forma giydiği takımlar

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 6.5 milyon Euro olan Kostic, Juventus dışında E. Frankfurt, Hamburg, Stuttgart, Groningen, Radnicki 1923 ve Kragujevac U19 formalarını giydi.

Milli Takım kariyeri

Sırbistan Milli Takımı'nda da oynayan orta saha sol kanat oyuncusu, çıktığı 64 maçta 3 gol ve 12 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler