Galatasaray'dan 32 milyon Euro'luk yıldız transferi

12.07.2024 - 17:54 | Son Güncellenme: 12.07.2024 - 21:48

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, rotasını Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'e çevirdi. Sarı-Kırmızılılar yıldız ismi transfer etmek için girişimlere başladı.

Galatasaray'dan 32 milyon Euro'luk yıldız transferi

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da orta saha ve sağ bek transferlerine öncelik verildi. Bu doğrultuda orta saha için arayışta olan Sarı-Kırmızılılar, rotasını Suudi Arabistan'ın Al Hilal kulübüne çevirdi.

Galatasaray'da Neves hamlesi

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray, Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Hilal'de forma giyen 27 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu Ruben Neves'i kadrosuna katmak istiyor.

Arabistan'da forma giymek istemiyor

Haber detayında, geçtiğimiz sezon İngiliz ekibi Wolverhampton'dan Al Hilal'e 55 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Neves'in Arabistan'da forma giymek istemediği ifade edildi.

Değeri dudak uçuklattı

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 32 milyon Euro olan Portekizli yıldız için Galatasaray'ın maddi olarak şartlarını zorlayacağı aktarıldı.

Al Hilal karnesi

Al Hilal, geçen sezon Jorge Jesus yönetiminde ligde namağlup şampiyonluk yaşarken, Portekizli futbolcu istikrarlı bir performansa imza attı. Oynadığı 54 maçın 51'ine 11 başlayan Ruben Neves, 8 gol ve 15 asistle mücadele etti.

Neves, Suudi ekibiyle aynı sezon Suudi Pro Ligi, Kral Kupası ve Süper Kupa'yı kazanma başarısı gösterdi. Al Hilal, Arap Kulüpler Şampiyonası'nda Ronaldo'nun Al-Nassr'ına finalde kaybederken, Asya Şampiyonlar Ligi'nde de yarı finalde Al-Ain'e elendiler.

EURO 2024 performansı

Almanya'da düzenlenen EURO 2024'te de boy gösteren yıldız isim, oynadığı 4 maçta toplamda 134 dakika sahada kalırken, gol ve asist katkısı veremedi.

Senin için hazırladığımız haberler