Galatasaray'dan 4 koldan transfer! Sürpriz isimler

Cüneyt Muharremoğlu
25.01.2023 - 09:13 | Son Güncellenme: 25.01.2023 - 09:18

Galatasaray kadrosunu güçlendirmek için çalışmaları sürdürüyor. Uğur Çiftçi, Güray Vural, Cenk Özkaçar, Amir Hadziahmetovic, Iannis Hagi gibi isimler transfer listesinde bulunuyor.

Galatasaray'dan 4 koldan transfer! Sürpriz isimler

AJANSSPOR HABER

Süper Ligde en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünda lider durumda bulunan Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için çalışmaları sürdürüyor. Sarı kırmızılar bir yandan sol bek sorunu aşmaya çalışırken bir yandan da farklı mevkilerdeki isimlerle görüşüyor. İşte Galatasaray'ın transfer listesinde oyuncular...

Sol bek için iki isim var

Galatasaray sol bek için Sivasspor'dan Uğur Çiftçi ile anlaştı. Sivasspor, kendisine sol bek bulduğu an transfer bitecek. Sarı kırmızılar alternatif isim olarak Antalyaspor'dan Güray Vural'ı tutuyor.  Çiftçi'de bir aksilik çıkması durumunda rota Antalya ekibine yönelecek.

Amir Hadziahmetovic ısrarı sürüyor

Sabah'ın haberine göre Beşiktaş ve Buranley'in de talip olduğu 26 yaşındaki orta saha futbolcusu Amir Hadzıahmetovic için Galatasaray verdiği teklifi revize etti. Sarı kırmızılar, 3.5 milyon Euro bonservis ve bir oyuncu teklifinde bulundu.

İlgini Çekebilir
Demirkol: "Icardi Galatasaray'ın antidepresanı"
Habere Git

Görüşmeyi Erden Timur yapıyor

Galatasaray yöneticisi Erden Timur'un bizzat ilgilendiği transferde 5 milyon Euro isteyen Konyaspor ise anlaşmaya takas yerine sonraki satıştan pay maddesi konulmasını talep etti. Bu sezon 6 gol ve 2 asistle oynayan Boşnak futbolcunun nereye gideceği önümüzdeki günlerde belli olacak. 

Cenk Özkaçar takip altında

Galatasaray savunmasını yerli bir isimle de güçlendirmek istiyor. Bunun için öne çıkan isimse Valencia'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Lyon'da bulunan Cenk Özkaçar.  Akşam'ın haberine göre Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, İspanya'ya giderek Valencia- Almeria maçında Cenk Özkaçar'ı izledi.

Lyon'un talebi 5 milyon Euro

90 dakika sahada kalan Cenk Özkaçar, takımının yediği ikinci golde yaptığı pas hatasıyla dikkat çekti.  Valencia'da 6 maçta 537 dakika süre alan Cenk Özkaçar'ın 1 asisti bulunuyor. Lyon'un milli savunmaçı icin 5 milyon Euro istediği belirtiliyor. Fransız takımının Altay ile yaptığı anlaşma gereği bonservis miktarının yüzde 10'u İzmir ekibine gidecek.

İlgini Çekebilir
Roma, Fenerbahçe ve Galatasaray transfer için sıraya girdi!
Habere Git

Transfer listesinde Hagi sürprizi

Galatasaray'ın transfer listesinde sarı kırmzılıların efsane isimlerinden Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi de bulunuyor. Akşam'ın haberine göre dizinden ameliyat olan ve 1 yıl sahalardan uzak kalan Rumen oyuncu, bu ay sonunda sahalara dönecek. Sarı kırmızılar oyuncunun sağlık durumunu yakından takip ediyor.

10 numara ve kanatlarda oynuyor

2020'de Gen'kten 3.5 milyon Euro'ya Rangers'e gelen Ianis Hagi, 10 numara ve kanatlarda oynayabiliyor. Hagi'nin Rangers ile olan sözleşmesi 2026 yazında sona eriyor. 24 yaşındaki İstanbul doğumlu futbolcu, Rangers'da  85 maçta 15 gol attı, 21 asist yaptı.  

Senin için hazırladığımız haberler