Galatasaray'dan Albayrak ve Falcao açıklaması

21.07.2020 - 10:22 | Son Güncellenme: 21.07.2020 - 10:29

Galatasaray'dan Albayrak ve Falcao açıklaması

Galatasaray'da Başkan Cengiz ve birkaç yöneticinin Abdurrahim Albayrak’a, “Falcao’yu ben getirdim diyordun, şimdi parasını da sen öde” diyerek çıkıştıkları, Albayrak’ın büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi. 

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak bir kriz de Radamel Falcao konusunda yaşıyor. Bu sezon sakatlıklar nedeniyle tam 25 maç kaçıran Kolombiyalı golcünün alacakları nedeniyle sıkıntı çıkarması, yönetim kurulunun da gündemine geldi.

Başkan Mustafa Cengiz ve birkaç yöneticinin Albayrak’a, “Falcao’yu ben getirdim diyordun, şimdi parasını da sen öde” diye çıkıştığı öğrenildi. Abdurrahim Albayrak’ın ise bu tepki karşısında büyük üzüntü yaşadığı ve bir süre konuşmama kararı aldığı belirtiliyor. 

Yaz aylarında Falcao’nun transferinin gecikme sebebi olarak, Albayrak’ın tecrübeli futbolcuya sarılmış halde verdiği poz gösterilmişti.

11 gol 1 asist

Galatasaray'dan açıklama

Öte yandan Galatasaray Kulübü'nden açıklama geldi.

Açıklama şöyle:

"Bugün Fanatik Gazetesi'nde yer alan haberler, son dönemlerde artan "Galatasaray Spor Kulübü'nde kriz" temalı, Galatasaray'ı yıpratma, yönetim kurulumuzun birlik ve beraberliğini bozma hedefi güden gerçek dışı haberler arasında yerlerini almıştır.

İkinci Başkanımız Abdurrahim Albayrak'a camianın önde gelen isimlerinden "Ya biraz daha öne çık ya da başkanlığa aday ol" dendiği iddia edilen "Başkan Olayım da 50 Milyon mu vereyim?" başlıklı haber ile Başkanımız Mustafa Cengiz ve bazı yöneticilerimizin, İkinci Başkanımız Abdurrahim Albayrak'a, oyuncumuz Radamel Falcao'nun yıllık ücretini kendisinin ödemesi konusunda çıkıştıklarını ileri süren ‘'Falcao'nun da Parasını Sen Öde'’ başlıklı haberler tamamen hayal ürünüdür.

Galatasaray Spor Kulübü gibi 115 yıllık kurumsal bir yapıda görev alan her yöneticimiz tüm dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de gerekli olduğunda özveriyle her türlü fedakarlığı yapmış ve bundan sonra da yapmaya devam edecektir.  

Görevi kamuoyunu doğru bilgi ile aydınlatmak olan medya kuruluşlarını haberlerini bu doğrultuda yapmaya davet ederken, yönetim kurulu üyelerimiz arasına nifak tohumu ekerek Galatasaray’a zarar vermek isteyenlere asla müsaade etmeyeceğimizi belirtmek isteriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

Senin için hazırladığımız haberler