Galatasaray'dan ayrıldılar, performanslarıyla gündem oldular

11.09.2024 - 09:56 | Son Güncellenme: 11.09.2024 - 10:15

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'ın kiralık olarak gönderdiği Derrick Köhn ile transferle takımdan ayrılan Tete, Tnaguy Ndombele ve Kerem Aktürkoğlu performansları ile dikkat çekiyor.

Galatasaray'dan ayrıldılar, performanslarıyla gündem oldular

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın yeni kadro yapılanmasında birçok isimle yollar ayrıldı. Sarı-Kırmızılı ekipten kiralık ya da transfer olarak ayrılan isimler ise performansları ile gündeme geliyor.

Tete, Yunanistan'da yıldızlaştı

Tete ise Sarı-Kırmızılı ekip ile yollarını ayırarak Panathinaikos'a transfer oldu. 24 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Yunan ekibinde 8 maçta 3 kez fileleri havalandırdı. Tete, Galatasaray'da ise 45 maçta 3 gol ve 6 asist kaydetmişti.

Köhn ilk maçında asist yaptı

Galatasaray'dan kiralık olarak Werder Bremen'e giden Derrick Köhn ilk karşılaşmasında asist kaydetti. Köhn, Aslan'da 19 maçta 1 gol ve 2 asist katkısı sağlamıştı.

İlgini Çekebilir
Önce Galatasaray şimdi Fenerbahçe: Benfica milli futbolcuya bayıldı!
Habere Git

Ndombele haftanın takımında yer aldı

Tanguy Ndombele, Galatasaray'a satın alma opsiyonu ile gelmişti. Aslan ise Fransız oyuncu için bu opsiyonu kullanmadı. Ndombele ise Fransız ekibi Nice'te sergilediği performans ile bir kez haftanın takımına seçilen isimler arasında yer aldı.

Aktürkoğlu performansı ile hayran bıraktı

Kerem Aktürkoğlu geçtiğimiz hafta 12 milyon Euro bonservis bedeli ile Portekiz ekibi Benfica'ya transfer oldu. Milli futbolcu transferinin ardından Türkiye için Uluslar Ligi karşılaşmasında İzlanda'ya karşı 3 gol ile hat-trick yaptı. Aktürkoğlu performansı ile Portekiz'de de gündem oldu.

Senin için hazırladığımız haberler