Galatasaray'dan Batshuayi videosu! "Türkiye'nin en büyüğündeyim"

Akın Ungan
02.07.2024 - 16:17 | Son Güncellenme: 02.07.2024 - 16:25

Galatasaray, Fenerbahçe'den transfer ettiği Michy Batshuayi için bir video yayınladı. 25'inci şampiyonluk hedefinin vurgulandığı videoda Batshuayi'nin sözleri dikkat çekti.

Galatasaray'dan Batshuayi videosu! "Türkiye'nin en büyüğündeyim"

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Galatasaray, hücum hattına önemli bir ismi kattı. Sarı-Kırmızılılar, sezon sonu itibarıyla Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'yi transfer etti.

Galatasaray'dan dikkat çeken video

Galatasaray sosyal medya ekibi, Michy Batshuayi'nin yer aldığı bir videoyu yayınladı. 25'inci şampiyonluk hedefine vurgu yapılan videoda ezeli rakipten transfer edilen golcü futbolcunun sözleri dikkat çekti.

Şampiyonluk sayılarına gönderme

Sarı-Kırmızılılar'ın yayınladığı videoda bir asansöre binen Michy Batshuayi önce Beşiktaş'ın şampiyonluk sayısını simgeleyen 16'ıncı kata, sonra Fenerbahçe'nin şampiyonluk sayısını simgeleyen 19'uncu kata bastı. Videoda bu katlar kırmızı yanarken, Michy Batshuayi'nin son olarak Galatasaray'ın şampiyonluk sayısını simgeleyen 24'üncü kata basmasıyla yeşil ışık yandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Michy Batshuayi'yi duyurdu: Fenerbahçe'ye olay gönderme!
Habere Git

"Türkiye'nin en büyüğündeyim"

Asansör 24'üncü kata ulaştığında Batshuayi kendisini bekleyen Galatasaraylı pelerini ve "Batman" maskesini giydi. Yıldız futbolcu burada "Türkiye'nin en büyüğündeyim" dedi.

"Bir kat daha var. Birlikte çıkmaya hazır mısın?"

"Bir kat daha var. Birlikte çıkmaya hazır mısın?" sorusunu ise Belçikalı golcü gülümseyerek onayladı.

Senin için hazırladığımız haberler