Galatasaray'dan Beşiktaş'a suçlama: Elimizde belge var!

İsa Kethüda
19.07.2021 - 17:57 | Son Güncellenme: 19.07.2021 - 18:14

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, isim vermeden Gedson Fernandes için Benfica'ya 7.5 milyon Euro teklif verdiği iddia edilen Beşiktaş'ı suçladı. İşte detaylar...

Galatasaray'dan Beşiktaş'a suçlama: Elimizde belge var!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki transfer gerginliği sarı kırmızılı kulübün en yetkili ağzı Başkanı Burak Elmas tarafından dile getirildi.

Üç futbolcu için büyük yarış

Galatasaray ile Beşiktaş arasında geçen sezon kiralık olarak türkiye'de forma giyen üç futbolcu Rachid Ghezzal, Valentin Rosier ve Gedson Fernandes'i kadrolarına dahil etmek için büyük bir yarış bulunuyor.

Rosier Beşiktaş'a, Ghezzal Galatasaray'a göz kırptı

Valentin Rosier'in Beşiktaş'a yakın olduğu belirtilirken geçen sezonu şampiyon Beşiktaş'ta asist kralı olarak tamamlayan Rachid Ghezzal sarı kırmızılılara göz kırpıyor.

Önemli aşama kaydedildi

Galatasaray, bonservisi Benfica'da bulunan Gedson Fernandes konusunda da önemli aşama kaydetti. Galatasaray Başkanı Burak Elmas, görüşmelerin devam ettiğini belirterek Benfica ile hem kulübün hem Fatih Terim'in iyi ilişkileri olduğunu vurguladı.

İlgini Çekebilir
Burak Elmas, transferdeki son durumu açıkladı: Ghezzal, Gedson, Rosier...
Habere Git

Beşiktaş'ı suçladı

Elmas isim vermeden Gedson Fernandes için Benfica'ya 7.5 milyon Euro teklif verdiği iddia edilen Beşiktaş'ı suçladı.


"Centilmenlik çift taraflı olur"

Elmas şöyle konuştu: "Bir büyük kulübümüz Gedson için ödeyemeyeceği bir teklif verdi. O teklife de ulaştık. Elimizde belge var. Centilmenlik çift taraflı olur."

Senin için hazırladığımız haberler