Galatasaray'dan bir dev transfer satışı daha! Sacha Boey'in ardından...

Orhan Gülek
02.03.2024 - 08:39 | Son Güncellenme: 02.03.2024 - 08:48

Ara transfer döneminde Sacha Boey'i Bayern Münih'e 30 milyon Euro bonservis ücretine gönderen Galatasaray, tarihi bir transfer satışını daha yapmaya hazırlanıyor. .

Galatasaray'dan bir dev transfer satışı daha! Sacha Boey'in ardından...

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de lider konumda bulunan Okan Buruk yönetimdeki Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Devre arasında 30+5 milyon Euro'ya Sacha Boey'i Bayern Münih'e gönderen Galatasaray, tarihi bir transfer satışını daha yapmaya hazırlanıyor.

Suudi Arabistan takımlarından Barış Alper Yılmaz'a transfer kancası

Sarı kırmızılıların parlayan yıldızlarından biri olan Barış Alper Yılmaz, şimdiden yaz transfer sezonunun bir numaralı gündemi. Cimbom'da bu sezon adeta joker olan başarılı oyuncuya teklif yağmaya devam ediyor. Son olarak birçok İtalyan kulübünün talip olduğu Barış Alper'e, şimdi de Arabistan ekipleri kanca attı.

Son haftalarda yükselen form grafiğiyle Süper Lig'e damga vuran Barış Alper Yılmaz'a yeni talipler çıktı. Birçok ülkeden talibi olan 24 yaşındaki oyuncuya iki Suudi kulübünün talip olduğu kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da derbi öncesi endişesi!
Habere Git

Barış Alper Yılmaz için dudak uçuklatan rakam

Akşam'ın Arabistan basınından derlediği habere göre; İki Suudi kulübünün Barış Alper Yılmaz'a teklif yapacağı iddia edildi. Bu kulüplerin Barış Alper Yılmaz için gözden çıkardığı rakam ise dudak uçuklattı.

Rekor kırabilir

Arap basınında yer alan haberin detaylarında; iki kulübün de Barış Alper için 30 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtildi. Eğer transfer bu rakamla gerçekleşirse milli oyuncu, bonservisine en çok bedel ödenen Türk oyuncu olacak.

Barış Alper Yılmaz'ın performansı

Barış Alper Yılmaz, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 95 maça çıktı. Milli oyuncu, bu karşılaşmalarda 8 gol ve 9 asist üreterek skora etki etti.

Senin için hazırladığımız haberler