Galatasaray'dan bir Rumen hamlesi daha! Avrupa'dan 4 rakip...

29.11.2021 - 08:38 | Son Güncellenme: 29.11.2021 - 09:15

Cicaldau ve Morutan'ı sezon başında kadrosuna katan Galatasarayl'ın devre arasında bir Rumen'i daha transfer etmek istediği iddia edildi.

Galatasaray'dan bir Rumen hamlesi daha! Avrupa'dan 4 rakip...

Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'da sürpriz bir son dakika gelişmesi yaşandı. Sarı-kırmızılı takımın devre arasında takıma bir Rumen yıldızı katmak için girişimlere başladığı öğrenildi. İşte Galatasaray'ın transfer etmek istediği o isim...

AVRUPA LİGİ'NDE ÜST TUR GARANTİ 

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon yoluna namağlup devam eden Galatasaray, 5'inci hafta sonunda gruptan çıkmayı garantiledi. Sarı-kırmızılı takımın devre arasında Avrupa Ligi'nde başarılı bir sezon geçirmek için takıma yeni bir takviye yapacağı iddia edildi.

DEVRE ARASINDA TAKVİYE KARARI 

Süper Lig ve Avrupa Ligi'nde hedeflediği konumlara ulaşmak isteyen sarı-kırmızılıların bu doğrultuda takıma yeni takviyeler yapacağı öğrenildi. Galatasaray'ın Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau'nun ardından devre arasında takıma bir Rumen takviyesi daha yapacağı ifade edildi.

IANIS HAGI HAMLESİ 

Eurosport'un haberine göre; Galatasaray'da bu doğrultuda gündeme gelen ilk isim Ianis Hagi oldu. Sarı-kırmızılıların Rangers forması giyen 23 yaşındaki genç futbolcuyu transfer etmek istediği belirtildi.

RANGERS BONSERVİSİNİ BELİRLEDİ 

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Ianis Hagi için Rangers'ın istediği bonservis bedeli de haberin detaylarında yer aldı. İskoç ekibinin genç futbolcu için 9 milyon sterlin talep ettiği ifade edildi.

LYON TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Eurosport'ta yer alan habere göre; Galatasaray'ın durumunu yakından takip ettiği Ianis Hagi için Fransa Ligue 1 ekibi Lyon da devreye girdi. Lyon'un Ianis Hagi'yi kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı ifade edildi.

ROMA VE SEVILLA DA DEVREDE 

Öte yandan Ianis Hagi için istekli olan kulüplerin Lyon ve Galatasaray'la sınırlı kalmadığı öğrenildi. İtalya Serie A ekibi Roma ile birlikte İspanya La Liga temsilcisi Sevilla'nın da Ianis Hagi için girişimlere başlamasının beklendiği ifade edildi.

İSTANBUL'DA DOĞDU 

Galatasaray'ın Ianis Hagi için transferdeki avantajının Gheorghe Hagi olduğu öğrenildi. 23 yaşındaki genç yıldız, babasının Galatasaray forması giydiği dönemde İstanbul'da dünyaya geldi.

GALATASARAY'DA OYNAMAK İSTEDİĞİNİ AÇIKLADI

Sarı-kırmızılı takımda forma giymek istediğini Mayıs ayında açıklayan Ianis Hagi, GSP'ye açıklamalarda bulunmuştu. Rumen futbolcu konuşmasında, "Bir gün Galatasaray'da oynamak isterim. Ben, Galatasaray ile büyüdüm. Geleceğin neler getireceğini bilmiyorum ancak Galatasaray'a bağlıyım ve Galatasaray'ı çok seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.

18 MAÇTA FORMA GİYDİ 

Ianis Hagi bu sezon Rangers formasıyla 18 resmi maçta şans buldu. 23 yaşındaki genç oyuncu bu karşılaşmalarda 3 gol atma başarısı gösterdi. Ianis Hagi aynı zamanda 4 asist yaptı.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK
 
Galatasaray'ın gelişimini yakından takip ettiği Ianis Hagi'nin güncel piyasa değeri 6 milyon 500 bin euro civarında gösteriliyor. Genç oyuncunun Rangers ile olan sözleşmesi 2024'te sona erecek.

HAGI AKADEMİSİNDE YETİŞTİ 

Ianis Hagi'nin futbolculuk kariyeri Academia Hagi'de başladı. Genç futbolcu daha sonra Viitorul, Fiorentina, Genk ve Rangers'ta forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler