Transfer | Galatasaray, Glasgow Rangers'tan Ryan Kent için Temaslara Başladı

Akın Ungan
13.07.2022 - 16:53 | Son Güncellenme: 13.07.2022 - 17:39

Galatasaray, Glasgow Rangers'tan eksi Liverpoollu Ryan Kent transferi için temaslara başladı. İşte Galatasaray'ın önereceği bonservis teklifi...

Transfer | Galatasaray, Glasgow Rangers'tan Ryan Kent için Temaslara Başladı

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılı ekip, sürpriz bir ismi gündemine aldı.

Galatasaray Ryan Kent için harekete geçti

Sabah'ın haberine göre Galatasaray, Glasgow Rangers'ın kanat oyuncusu Ryan Kent ile ilgileniyor. Cimbom, futbolcunun transferi için kulübü ile temasa geçti.

Rangers değerinin altına satacak

Liverpool altyapısından yetişen yıldız oyuncu, Rangers ile sözleşmesinin sonuna geldi. Glasgow Rangers'ın, gelecek sezon, son yılını geçirecek olan Kent'i uygun bir bonservis bedeline satmaya sıcak baktığı ifade edildi. Kent'in Transfermarkt'te yer alan güncel piyasa değeri 17,5 milyon Euro.

İşte Galatasaray'ın önereceği teklif

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetiminin ise Kent transferini 7-8 milyon Euro karşılığında bitirmeyi planladığı belirtildi. Rangers, Kent'in bonservisini Eylül 2019'da Liverpool'dan 7,2 milyon Euro'ya almıştı.

Ryan Kent kimdir?

11 Kasım 1996 doğumlu Ryan Kent, ülkesi İngiltere'nin köklü kulüplerinden Liverpool'da futbola başladı. Coventry City, FC Barnsley, Freiburg, Bristol City ve Glasgow Rangers'ta kiralık olarak forma giyen Kent, 2019'da Rangers'a bonservisi ile transfer oldu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Cenk Ergün istifa etti mi? Resmi açıklama...
Habere Git

Geçen sezonun şampiyonu

Geçtiğimiz sezon Rangers ile İskoçya şampiyonu olan Ryan Kent, 46 karşılaşmada görev aldı. 25 yaşındaki sol kanat, 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 20 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler