Galatasaray'dan Çebi'ye anında cevap

13.05.2021 - 16:00 | Son Güncellenme: 13.05.2021 - 16:20

Süper Lig'de finale 1 maç kala Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki gerilim tırmanıyor. Galatasaray Başkan Yardımcısı Ahmet Günay, Beşiktaş Başkanı Çebi'nin eleştirilerini cevapladı. İşte detaylar...

Galatasaray'dan Çebi'ye anında cevap

AJANSSPOR - HABER

Ligin 41. haftasındaki Beşiktaş - Karagümrükspor maçının tansiyonu, bütün haftaya yayıldı.

 

Bugün bayramdan ötürü basın mensuplarıyla bir araya gelen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Karagümrük maçındaki olayların takipçisi olacağız" diyen Yusuf Günay'ı "boş gezenin boş kalfası" olmakla suçladı.

 

Galatasaray Başkanı Yusuf Günay ise, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sunduğu Spor Kazanı programına bağlanıp, Çebi'nin eleştirilerine cevap verdi. İşte, Günay'ın açıklamalarından satır başlıkları...

"Şampiyonluğa kanalize olduk..."

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Günay, ''Hiçbir açıklama, hiçbir şey bizim konsantrasyonumuzu bozamaz. Biz taraftar, yönetim, teknik heyet ve futbolcular tüm unsurlarımızla şampiyonluğa kanalize olduk. Taraftarımız hiç merak etmesin Cumartesi akşamı şampiyon olacağız.

"Malatyaspor maçını düşünüyorum..."

Her şeyimizle şampiyonluk maçını düşünüyoruz. Galatasaray finallerin takımıdır. Başaracağız. Konsantrasyonumuzu bozacak hiç bir konuya, tartışmaya girmeyeceğiz. Bizi ısrarla polemiğe çekmeye çalışsalar da bunu başaramayacaklar. Ben sadece takımımızın oynayacağı Malatyaspor maçını düşünüyorum. Şu anda bunun dışında bir şey konuşmam. Taraftarımıza gerçek bir bayram hediyesi vereceğimize inanıyorum'' dedi.

İlgini Çekebilir
Çebi: "Yusuf Günay boş gezenin boş kalfası"
Habere Git

Ne olmuştu?

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Beşiktaş - Karagümrük maçından sonra çıkan olaylara dair "Dün akşam Vodafone Arena’da maç bitiminde yaşanan ve spor ruhuna yakışmayan olaylar bizleri de üzdü. Sonuç ne olursa olsun fiziki müdahalenin izahı olamaz. Yapılacak soruşturma ve sonuçlarının yakın takipçisi olacağız. Bu tür olayların sahalardan silinmesi en büyük dileğimizdir" ifadelerini kullanmıştı.

Ahmet Nur Çebi ise, Yusuf Günay'a yönelik; "Yusuf Günay'a mı düştü bu iş? Yusuf Günay, boş gezenin boş kalfası. Ona yakışmadı. Seninle ne alakası var? Kavga diye yazılanların hepsi külliyen yalan." cümleleriyle çıkıştı.

Senin için hazırladığımız haberler