Galatasaray'dan çifte transfer bombası! Guela, Wendel...

18.07.2024 - 09:34 | Son Güncellenme: 19.07.2024 - 08:19

Galatasaray, Guela Doue’de transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılılar, Wendel için de Zenit ile sıkı bir pazarlık içerisine girdi. Detaylar....

Galatasaray'dan çifte transfer bombası! Guela, Wendel...

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Geinberg bölgesinde yaptığı antrenmanla sürdüren Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, transferde atağa geçti.

Fenerbahçe'den ayrılan Michy Batshuayi'yi transfer eden sarı-kırmızılı takım, sağ bek pozisyonu için Rennes forrması giyen Guela Doue ve merkez orta saha için ise Zenit'te oynayan Wendel için ısrarını sürdürüyor.

Galatasaray, Guela Doue’de mutlu sona ulaştı

Ayhan Şensoy'un verdiği bilgiye göre, Galatasaray uzun süredir gündeminde olan Guela Doue'nin transferi tamamlandı.

6,5 milyon Euro + başarı bonusu

Sarı kırmızılı yönetim 21 yaşındaki sağ bek için Rennes ile 6.5 milyon Euro bonservis ve başarı bonusları karşılığında anlaşmaya vardı.

Anlaşma 5 yıllık, yarın İstanbul'a gelecek

21 yaşındaki futbolcu ile 5 seneliğine anlaşan Cim-Bom oyuncuya ise yıllık 1.2 milyon Euro verecek. Fildişi Sahilli futbolcunun yarın İstanbul’a gelecek.

Zenit, Wendel'e izin verdi

Galatasaray’da Wendel transferinde de olumlu gelişmeler yaşandı. Zenit, Ilic transferinden sonra 26 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun gidişine izin verdi.

16 milyon Euro

Cim Bom, Brezilyalı futbolcuyla anlaşırken Zenit’e ise bonuslarla beraber 16 milyon Euro verileceği öğrenildi. Wendel’in transferine de kısa süre içinde nokta koyulacağı belirtildi. Brezilyalı oyuncu da Galatasaray’da oynamak için kulübüne rest çekmişti. 

Galatasaray'ın rakibi Trencin

Avusturya’da yeni sezon devam eden Galatasaray, üçüncü hazırlık maçına bugün Trencin karşısında çıkacak. 20.30'da başlayacak olan maç, sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.

Yeni sezonun ilk hazırlık maçında ev sahibi LASK Linz’e 3-2 mağlup olan Cim-Bom, ikinci karşılaşmada ise Bundesliga 2 takımlarından Fortuna Düsseldorf’a 5-2 yenildi. Aslan'ın bugün Slovakya’nın en üst düzey futbol ligi olan Superliga'da mücadele eden Trencin karşısında nasıl bir sonuç alacağı merakla bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler