Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, Danielle Cuttino Ve Bihter Dumanoğlu İle Sözleşme İmzaladı

20.06.2023 - 18:32 | Son Güncellenme: 20.06.2023 - 18:39

Transfer haberleri... Sultanlar Ligi takımlarından Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, Danielle Cuttino ve Bihter Dumanoğlu ile sözleşme imzaladığını açıkladı.

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, Danielle Cuttino Ve Bihter Dumanoğlu İle Sözleşme İmzaladı

AJANSSPOR-HABER

Sultanlar Ligi ekiplerinden Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, Danielle Cuttino ve Bihter Dumanoğlu ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

Danielle Cuttino ve Bihter Dumanoğlu Yarkın ile sözleşme imzalandı

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Danielle Cuttino ile 1 yıllık, Bihter Dumanoğlu Yarkın ile ise 2 yıllık yeni sözleşme imzalandı" ifadelerine yer verildi. 

Danielle Cuttino kimdir?

Voleybol kariyerine Purdue Univ. ekibinde başlayan Amerikalı pasör çaprazı, son olarak Japonya Ligi ekiplerinden Toyota Auto Body Queenseis’te forma giymişti.

Geçtiğimiz sezon Japonya Ligi’nin en skorer oyuncusu seçilen oyuncu, Amerika Birleşik Devletleri Kadın Voleybol Milli Takımı kadrosunda da yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Arda Güler'e büyük onur!
Habere Git

Bihter Dumanoğlu kimdir?

Galatasaray altyapısında yetişen 1995 doğumlu Bihter Dumanoğlu, 2013-2016 yılları arasında Galatasaray A takım forması giymişti.

Ardından Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen tecrübeli libero, 2021 yılında yuvasına geri dönmüştü.

Çanakkale Belediyespor, Aydın Büyükşehir Belediyespor ve Yeşilyurt takımlarında da forma giyen Dumanoğlu, Dünya Şampiyonu olan U23 Kadın Milli Takımımızın kadrosunda yer almıştı.

2 sezondur sar-kırmızılı takımda forma giymeye devam eden Bihter, 2023-2024 ve 2024-2025 sezonunda da Galatasaray formasını terletecek.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | İşte Ali Koç'un görüştüğü yerli teknik direktör!
Habere Git

Bilindiği üzere Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı, başantrenörlük görevine Guillermo Naranjo Hernández'in getirildiğini açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler