Galatasaray'dan çok konuşulacak hamle! Wanyama...

22.07.2019 - 17:37 | Son Güncellenme: 22.07.2019 - 20:37

Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray, Tottenham'da forma giyen Wanyama'yı transfer etmek istiyor. İşte flaş transfer girişimi hakkında detaylar

Galatasaray'dan çok konuşulacak hamle! Wanyama...

Gelecek sezon transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray orta sahayı güçlendirmek için flaş bir hamleye hazırlanıyor.

Fernando'yu Sevilla'ya gönderen Galatasaray, geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadrosunda kattığı Ndiaye için Stoke City ile girişimde bulunmadı.

Seri'yle güçlendirdi

Geçtiğimiz sezon Fulham tarihinin en pahalı transferi olan Seri'yi 1 yıllığına kiralayan Galatasaray çok ses getirecek bir transfer hamlesinde bulunmaya hazırlanıyor.

Josef ve Morgan'la anlaşma tamam

Galatasaray daha önce Fenerbahçe forması giyen Josef de Souza ve bonservisi Everton’da olan Morgan Schneiderlin ile anlaşmaya vardı. Ancak deneyimli teknik adam Fatih Terim'in hedefindeki isim Tottenham forması giyen Wanyama.

Şartlar zorlanacak

Goal Türkiye'nin haberine göre; Fatih Terim, geride kalan sezonda Şampiyonlar Ligi finali oynayan Tottenham'da rotasyonun bir parçası olan Wanyama için şartların zorlanmasını istedi.

Wanyama olmazsa alternatifler hazır

Galatasaray, Wanyama için yapılan girişimlerden sonuç alamazsa Morgan Schneiderlin ve Josef de Souza’dan birini kadrosuna katacak.

Senin için hazırladığımız haberler