Galatasaray'ın transfer hedefi: Bayern Münih'in 30 milyonluk yıldızı!

14.07.2024 - 22:41 | Son Güncellenme: 14.07.2024 - 22:52

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, hedef yükseltti. Sarı-Kırmızılılar, Bayern Münih'in 30 milyon Euro'luk yıldızını transfer etmek istiyor.

Galatasaray'ın transfer hedefi: Bayern Münih'in 30 milyonluk yıldızı!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Süper Lig devi Galatasaray, transferde önceliğini orta saha ve sağ bek olarak belirledi. Orta saha pozisyonu için Manchester United'ın İskoç futbolcusu Scott McTominay için girişimlerde bulunan Sarı-Kırmızılılar, sağ bek için de gözünü Bayern Münih'in yıldızına çevirdi.

Galatasaray sağ bekini arıyor

Sacha Boey'in ayrlığının ardından sağ bek pozisyonu için arayışlarını sürdüren Galatasaray, bu yaz Rennes'in Fildişi Sahilli 21 yaşındaki genç yeteneği Guela Doue'yi transfer etmek için girişimlerde bulunmuştu. Ancak bu transferden olumlu sonuç alamayan Aslan, Bayern Münih'in yıldızı için girişimlere başladı.

Bayern Münih'in yıldızı ayrılmak istiyor

Alman basınından Bild'in haberine göre; Bayern Münih'te Josip Stanisic, Joshua Kimmich ve Sacha Boey'in ardından sağ bek rotasyonunda dördüncü sıraya düşen Noussair Mazraoui, Alman ekibinden ayrılmak istiyor.

Çıkan haberde Galatasaray'ın, Mazraoui'yi kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu kaydedildi.

Güncel piyasa değeri

Bayern Münih ile sözleşmesi 2026 yılında sona erecek olan Faslı milli futbolcunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 30 milyon Euro seviyesinde.

Bayern Münih performansı

26 yaşındaki savunmacı, geride bıraktığımız sezon 29 maçta forma giydi ve 4 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler